Mladá Boleslav. Foto: Štěpán Tomš Mladá Boleslav. Foto: Štěpán Tomš
15. 12. 2015 Superliga (1) KOMENTÁŘŮ

Škola hrou = 7:0! Boleslavi stačila na Vítkovice jedna třetina

 



Měl to být televizní šlágr, duel mezi Boleslaví a Vítkovicemi ale proběhl naprosto bez emocí a v jasné režii domácích. Středočeši vzali svému odvěkému rivalovi vítr z plachet už v první třetině a nakonec vyhráli přesvědčivě 7:0.

Vítkovice dorazily na zápas bez své hlavní opory Lukáše Hájka, a tak měl David Rytych hodně klidný večer. Naopak Lukáš Souček tahal v úvodu ze své sítě jeden míček za druhým, aniž by se pořádně zahřál. Už v 10. minutě navyšoval Tomáš Chroust na 4:0 a před první sirénou dal Fojta pátou branku.

Příval gólů sice náhradní brankář Dominik Lupták ve druhé třetině zastavil, domácí se ale už ani tolik o další góly nesnažili. Přesto svého soupeře naprosto přehrávali v kreativitě a pohybu. Vítkovice předvedly bezkrevný výkon a zahrály možná svůj nejhorší zápas sezony.

Boleslav, ač měla na marodce zapsané Novotného nebo Krzyžanka, udržela kontakt s Chodovem a za vedoucím duem už je šestibodová propast.

Mladá Boleslav – Vítkovice 7:0 (5:0, 1:0, 1:0)
Branky:
5. Natov (Curney), 7. Křenek (Curney), 10. Novák (Křenek), 10. To. Chroust (Jelínek), 20. Fojta (Ta. Chroust), 27. Novák (To. Chroust), 56. Curney (Natov). Rozhodčí: Černý, Janoušek. Vyloučení: 2:0. Bez využití. Diváci: 382.


Autor: red



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*