Brankář Mullsjö Benjamin Löfdahl se v nájezdech stal hvězdou zápasu.
22. 3. 2016 Švédsko (0) KOMENTÁŘŮ

Mullsjö dál zatápí mistrovskému Falunu! O semifinalistovi rozhodne 7. zápas

 



Poslední volné místo v semifinále švédské Superligy vedle Linköpingu, Dalenu a Storvrety je stále neobsazené. Mullsjö dnes v nájezdech odvrátilo mečbol mistrovského Falunu a dotlačilo sérii, která měla být papírově jasná, do 7. zápasu!

V kabině si před play off při volbě soupeře pro čtvrtfinále střihli kámen – nůžky – papír. A tenhle nahodilý výběr se Enströmovi a spol. zatím zajídá. Po úvodním víkendu s Mullsjö to bylo 0:2 na zápasy. Největší favorit na zisk titulu se pak oklepal, pomohla ostrá slova opor i trenéra. A svého soka porazil 3x po sobě. Jenže nyní je až 8. tým po základní části zpět.

Před vlastními diváky vedl už 3:1, Falun dokázal vyrovnat. Na střely ale vůbec na rozdíl od minulých duelů nebyl lepší, poměr skončil 15:23 v jeho neprospěch. Ale zápas dotáhl do nájezdů. Stačilo, aby je vyhrál a postoupil. Gólman Benjamin Löfdahl byl však proti. A Falun se bude třást, aby neskončil stejně jako Pixbo.

Čtvrtfinále play off – 6. zápas:

Mullsjö – Falun 4:3sn (1:1, 1:0, 1:2 – 0:0)
Branky: 37. a rozh. nájezd Gillek, 18. Rosén, 43. Nygårdh – 9. Palmén, 45. Cederström, 55. Johansson. Diváci: 1232. Stav série: 3:3.


Autor: Pavel Křiklan



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*