Elitní formace Vinohrad oslavuje gól. Foto: archiv Elitní formace Vinohrad oslavuje gól. Foto: archiv
28. 3. 2016 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Vinohrady ve třetí třetině zabraly a srovnaly stav s Litvínovem na 1:1

 



Dlouho měl Litvínov zaděláno na další překvapení. Naopak Vinohrady se už nacházely v kritické situaci. Za stavu 2:5 ale domácí zaveleli k obratu a nakonec díky povedené třetí části slaví první výhru v sérii, potažmo srovnání na 1:1.

Začátek zápasu se odehrával v režii Pražanů. Nejprve od mantinelu vymetl šibenici Ondřej Stuchlík a po něm se bekhendem na bližší tyč prosadil kapitán domácího celku Bína.

V tu chvíli to vypadalo, že si Vinohradští průběh druhého duelu pohlídají. Jenže Litvínov pak svého soupeře znovu dokázal zaskočit. Ještě do přestávky bylo srovnáno po zásazích Hertla a Hocelíka.

V úvodu druhé části přišla litvínovská smršť. Hosté během 128 sekund nasázeli za záda Weissgärbera tři góly a dokonale zaskočili domácí hráče. Ti už ve druhé třetině dokázali pouze snížit v přesilovce. Gregor totiž z nájezdu trefil jen břevno a početní výhoda domácím nevyšla.

Třetí perioda byla plná osobních soubojů a emocí. A lépe ji zvládli domácí. V 51. minutě se po nahození Zezulky prosadil Matěj Raiter. Vyrovnání zařídil v další přesilovce přesnou ranou výborně hrající Zbyněk Stuchlík.

Jeho branka domácí nabudila a hned z následné akce přišel šestý gól. Míček si vzal Zavadil a od mantinelu prostřelil Hrušku. Hosté zkusili hru v šesti, ale sedmým gólem překazil jejich plány čtyřbodový Bína. Na výhře domácích už nic nezměnila ani korigující trefa Kašpárka.

Výsledek 2. kola play down Tipsport superligy:

VINOHRADY – LITVÍNOV 7:6 (stav série: 1:1)


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*