Litvínov udolal Vinohrady a vynutil si rozhodující sedmý zápas. Foto: Facebook SK Bivoj Litvínov Litvínov udolal Vinohrady a vynutil si rozhodující sedmý zápas. Foto: Facebook SK Bivoj Litvínov
7. 4. 2016 Superliga (1) KOMENTÁŘŮ

Boj o záchranu rozsoudí sedmý duel. Litvínov porazil Vinohrady 7:4

 



Po úterní vysoké výhře Vinohrad se šance Pražanů na úspěch v sérii s Litvínovem notně zvedly. Dnes už je zase všechno vyrovnané. Litvínov zvítězil na domácí půdě 7:4 a vynutil si sedmý zápas. Ten se uskuteční v neděli v Riegrových sadech.

Lépe do utkání vstoupili bivojové, ale už v 15. minutě vedl naopak hostující celek. Ještě do přestávky však dokázal srovnat Kašpárek a do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu 2:2.

Hned v úvodu prostřední periody se prosadil Skřivánek. Byl to jeho druhý bod v utkání a hosté šli opět do vedení. Bylo to ovšem naposledy, co si mohli užívat náskoku.

Litvínov ještě ve druhé třetině srovnal a ve třetí části svého soupeře dokonale zaskočil. Závěrečnou dvacetiminutovku vyhrál 4:1 a v celém utkání triumfoval 7:4. Třemi body k výhře přispěl nestárnoucí tahoun Severočechů Daniel Hulič.

Sérii 2. kola play down tak bude muset rozsoudit sedmý zápas, který se v neděli od 18 hodin odehraje na Vinohradech.

Výsledek 2. kola play down:

LITVÍNOV – VINOHRADY 7:4 (stav série: 3:3)


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*