Lukáš Hájek viděl důvod porážky v efektivitě. Foto: Ondřej Deml - Český Florbal
18. 4. 2016 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Chodov ukázal efektivitu, za stavu 4:2 jsme měli dát další branky, smutnil Hájek

 



Vítkovice svůj úchvatný příběh zlatou medailí nezakončily. V Superfinále podlehly Chodovu 4:5, byť vedly už 4:2. Podle ostravského snipera Lukáše Hájka se rozhodlo v produktivitě, kdy Pražané vytěžili z minima maximum.

Zklamaný pointmaker po porážce jen těžce hledal slova. Superfinále hodnotím určitě negativně, poněvadž jsme nevyhráli, byť jsme měli utkání dobře rozehrané,“ smutnil. Začátek nám nevyšel, ale postupně jsme se do toho dostávali a za stavu 4:2 jsme neproměnili několik šancí a Chodov následně ukázal efektivitu, z mála vytěžil maximum, kdežto my jsme na čtyři branky spotřebovali strašně moc šancí,“ porovnával herní projev obou superfinalistů.

Právě efektivita byla klíčová. Za stavu 4:2 jsme měli dát dvě branky a mohlo to být úplně jinak,“ uvedl Lukáš Hájek. Chodovská rotace sestavou jej nepřekvapila. Myslím si, že tak hrají celé play off, když hrají na tři lajny, tak hrají na tři lajny a když na dvě, tak to pak stáhnou přesně tak, jak to udělali,“ nedělal si těžkou hlavu. Nehovořil bych ale o nějakém přehrávání, takto podle mě přehrávání nevypadá,“ zakončil odpovědí na otázku, jak viděl po změnách v sestavě průběh utkání.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*