Milan Bína už pózuje se dresem svého nového týmu. Foto: sparta-florbal.cz
4. 5. 2016 Superliga (5) KOMENTÁŘŮ

Bína mění Vinohrady za Spartu. Není to lehké, ale snad týmu pomůžu, říká

 



Po přesunu Marka Vávry ze Střešovic na Chodov se udál další zajímavý transfer v rámci Prahy. Z dnes již prvoligových Vinohrad zamířil na Spartu střelec Milan Bína, který za dvě sezony v dresu SKV nasbíral 110 kanadských bodů. Podle vlastních slov pro něj bylo těžké SKV opustit, věří ale, že Spartě pomůže k lepším zítřkům. Jeho nový klub zase oceňuje na svém novém hráči pozitivní myšlení.

Odchovance Pelhřimova čeká po Future, Mladé Boleslavi a Vinohradech čtvrtá extraligová štace. „V osobě Milana k nám přichází hráč, jehož ambice se ztotožňují s ambicemi Sparty. Má již něco odehráno a nasbíral tak poměrně slušné zkušenosti, které však díky své touze po zlepšení bude nadále rozvíjet a zcela určitě tak ještě není na svém hráčském stropu,“ pochvaluje si trenér a současně sportovní manažer Sparty Jaroslav Berka.

Na svém novém svěřenci oceňuje především píli a charakter. „Jedná se o tvrdě pracujícího hráče se skvělým charakterem, který navíc i za krátkou dobu spolupráce prokázal vždy velmi profesionální přístup,“ chválí v tiskovém prohlášení Berka.

Podle něj by mohl být – už ve svých třiadvaceti letech – vzorem pro mladší florbalisty. „Těším se na jeho zapojení do našeho týmu, který tak do svých řad získá dalšího výborného hráče s pozitivním přístupem, což může být výzva zejména pro naše mladé hráče,“ říká Jaroslav Berka.

Samotnému hráči se Riegerovy sady neopouští snadno. Není pro mě lehké opouštět Vinohrady, které pro mě byly druhým domovem. Ale svůj přesun na Spartu vnímám velmi pozitivně a těším se na to,“ ujišťuje sparťanské fanoušky. „Přicházím do ambiciózního celku, který z mého pohledu čeká slibná budoucnost. Věřím, že týmu pomůžu k dosažení vytčených cílů a svou hru posunu správným směrem,“ říká Milan Bína.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

  • Tomáš Krásný napsal:

    Dle mě, a určitě v tom nejsem sám, je tohle větší přestupová bomba než Vávra

    • Tomáš Krásný napsal:

      Když už se chce někdo vydávat za mě, tak bych očekával kontroverznější komentář. Tohle je slabé a moc tomu nerozumím 🙂

    • Tomáš Krásný napsal:

      Je to srovnatelné s přestupem Bachtika do chodova, o nic menší bomba to není!!

  • Kryton napsal:

    No nevim. V SKV to po odchodu Svobody stalo jen na nem. Videl jsem snad 4 zapasy SKV a rozhodne zadna hitparada, tolik bodu mel pouze proto, ze tym hral na nej, zakoncoval i z nesmyslnych pozic, casto sobecky. Tohle mu ve Sparte neprojde, otazka je jak se s tim srovna.

    • SKV napsal:

      Uplně bych nesouhlasil, že to stálo jen na něm. Ale rozhodně souhlasím s tím zbytkem tvého příspěvku.

Napsat komentář

*