Adam Delong vyrovnal zápas s Finskem na 4:4. Adam Delong vyrovnal zápas s Finskem na 4:4.
21. 7. 2016 Reprezentace - Muži (0) KOMENTÁŘŮ

Češi díky senzačnímu závěru uhráli s Finskem remízu 4:4

 



Stejně jako včera museli Češi dotahovat. Oproti duelu se Švýcarskem však svěřenci Radima Cepka dokázali svého soupeře dohnat a s Finskem remizovali 4:4. Ve třetí části za nepříznivého stavu 2:4 přidali už třetí gól na turnaji v oslabení! Vyrovnávací trefu pak obstaral tři minuty před koncem Adam Delong.

Do zápasu lépe vstoupili Seveřané a po první části vedli 1:0. Na začátku druhé dvacetiminutovky srovnal Kuncman. Přestřelka pokračovala, na Lindforsovu trefu dokázal o chvíli později zareagovat Gruber.

Jenže Finové pak vstřelili dva góly za sebou a vedli už 4:2. Navíc Marek Švajný musel na trestnou a vyfasoval i osobní trest. Češi se však zmátožili. Čtyři minuty před koncem při hře v oslabení snížil Kuncman a o minutu později se z branky radoval Delong.

Češi tak zaznamenali první bod na turnaji a zítra od 14 hodin vyzvou Švédsko.

Akademické mistrovství světa v Portu:

Finsko – Česko 4:4 (1:0, 2:2, 1:2)
Branky: 14. Parviainen (Hirvisuo), 29. Lindfors (Hoikkanen), 38. Tollikko (Lindfors), 53. Talvitie – 23. Kuncman (Bagin), 33. Gruber (Řehoř), 56. Kuncman (Valeš), 57. Delong (Jan Šebesta). Rozhodčí: Kumerdanks, Kristapsons (oba Lotyšsko). Vyloučení: 2:2, navíc Švajný 10 min. Bez využití. V oslabení: 1:1. Diváci: 132.

Sestava Česka: Souček – Švajný, Pražan, Řehoř, Marvánek, Kuncman, Kisugite – Jan Šebesta, Delong, Hájek – Gruber, Ullmann, Komárek – Höffer, Bagin, Valeš – Šárka. Trenér: Radim Cepek.


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*