Anet Jarolímová. Foto: Florbal ChodovAnet Jarolímová. Foto: Florbal Chodov Anet Jarolímová. Foto: Florbal Chodov
6. 8. 2016 Extraliga žen (1) KOMENTÁŘŮ

Anet Jarolímová končí. Je třeba se posunout dál, novou prací si splním životní sen, říká

 



V barvách chodovských lvic minimálně nějakou dobu neuvidíme tři výrazné postavy minulých ročníků: kariéru totiž ukončila Anet Jarolímová a minimálně na nějakou dobu dala florbalu vale také obranná dvojice Lucie Paulovičová – Kristýna Bachmaierová. Chodov o tom informoval na svých webových stránkách.

O konci Anet Jarolímové se spekulovalo už poměrně dlouho, poprvé se toto téma objevilo už po domácím ženském světovém šampionátu v roce 2013, kde Češky neobhájily bronzové medaile.

Byla blízko angažmá v Zugu, ale následoval návrat do Chodova, zisk mistrovského titulu v roce 2015, další světový šampionát, ale také zdravotní problémy, které Jarolímovou zabrzdily.

Nyní pověsila florbalku na hřebík. „Rozhodla jsem se skončit z toho důvodu, že je třeba se posunout v životě někam dál,“ řekla Florbal.cz. „Florbal mi přerůstal přes hlavu, k tomu jsem dostala nabídku, která se neodmítá, protože se jedná o ten pověstný ‚životní sen‘,“ dodává na vysvětlenou.

Před minulou sezonou se stala asistentkou Michaely Marešové, z Chodova ale nyní odejde úplně. „V současné době nebudu fungovat ani jako asistentka u žen, ani u týmu juniorek,“ řekla Anet Jarolímová.

Minimálně po nějakou dobu nebude moci Chodov využít rovněž služeb Kristýny Bachmaierové s Lucií Paulovičovou.

První jmenovaná přerušuje kariéru už podruhé, poprvé opustila florbalový svět po juniorském světovém šampionátu v roce 2012. U Paulovičové rovněž nejde o nečekaný krok, už dříve ji pracovní povinnosti neumožnily bojovat o reprezentační dres, nyní tedy – minimálně na čas – končí také na Chodově.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*