G2 Cup. Foto: Adéla Půlpánová G2 Cup. Foto: Adéla Půlpánová
22. 8. 2016 Turnaje (0) KOMENTÁŘŮ

G2 Cup Series opět přinese souboje české mládežnické elity!

 



V moderní pražské aréně na Podvinném mlýně se o následujících dvou víkendech uskuteční již tradiční předsezónní příprava mládežnických týmů G2 Cup Series 2016. Jako první se poslední srpnový víkend ve Sparta Areně představí ty nejlepší dorostenecké týmy z celé ČR doplněné o dorostenecké mistry Slovenska ATU Košice! První zářijový víkend bude poté patřit české juniorské elitě okořeněné účastí slovenské reprezentace!

Na rozdíl od předchozího ročníku, kdy nejdříve proběhl G2 Cup Junior, se tentokrát na Podvinném mlýně jako první představí dorostenci. Vítězství z posledního ročníku bude obhajovat pražský Chodov. Mezi jeho největší soupeře bude patřit FBŠ Bohemias, jejíž hráči v loňském ročníku ovládli celou dorosteneckou ligu. Zajímavé také bude srovnání české špičky se slovenským dorosteneckým mistrem ATU Košice. Do konečného pořadí budou zcela jistě chtít promluvit také loňští poražení finalisté G2 Cupu Challenge ze Sparty nebo dorostenci Ostravy, stříbrní z posledního MČR.

Juniorský turnaj počítá mezi největší favority obhájce loňského vítězství a zároveň juniorského mistra ČR Tatran Střešovice. Tatran na G2 Cupu získal titul v nádherném finále, kde přehrál pražskou Bohemku 9:7. Ve finálovém klání zářil především střešovický Marek Beneš, který v utkání zaznamenal čtyři branky a jednu další připravil. Dalším velkým favoritem na celkové vítězství bude slovenská juniorská reprezentace, která se nedávno představila v mužské kategorii na Czech Open a proti superligovým týmům předváděla solidní výkony.

Na obou turnajích ze série G2 Cup Series 2016 se mladé florbalové naděje nebudou rvát pouze o trofeje pro vítěze, ale také o příjemné PRIZE MONEY, které mají hodnotu 30 000 Kč resp. 17 000 Kč. Takovéto prize money nemají v mládežnických kategoriích obdoby. Další motivací pro co nejlepší sportovní výkony jsou ceny pro nejlepší hráče turnaje, především pak nejvíce ceněný MVP (nejužitečnější hráč). Všichni účastníci se od partnerů turnaje mohou těšit na další skvělé ceny a dále, jak se již stalo standardem, pravidelný pitný režim, statistický profil turnaje nebo populární textové online přenosy. Turnaj se hraje podle pravidel dané kategorie. Účast certifikovaných rozhodčích je samozřejmostí.

Turnaje G2 Cup Series se každoročně těší z účasti těch nejlepších českých týmů doplněných o zahraniční účastníky. Z rychlého rozvoje G2 Cupu a nalezení pevného místa v předsezónní přípravě těch nejlepších týmů má sportovní ředitel turnaje Jaroslav Berka radost: „Jsme rádi, že se nám díky spolupráci s partnery turnaje daří dělat turnaj atraktivní pro samotné hráče. Prioritou i nadále zůstává vysoká kvalita účastnických týmů a plnohodnotný hrací čas. O dalším významném rozšiřování turnaje neuvažujeme, chceme ho s každým ročníkem vylepšovat.“

Rozlosování G2 CUP Challenge 2016, 26. – 28. srpna Sparta Aréna Podvinný mlýn:

Skupiny A: ACEMA Sparta Praha, Technology Mladá Boleslav, FBC Hradec Králové, Panthers Otrokovice
Skupina B: FAT PIPE Florbal Chodov, FBC Liberec, ATU Košice, Torpedo Havířov
Skupina C: Tatran Střešovice, FC Bučis team, itelligence Bulldogs Brno, FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Skupina D: FBŠ Bohemians, Florbal Ústí, FB Hurrican Karlovy Vary, Sokol Pardubice

Rozlosování G2 CUP Junior 2016, 2. – 4. září Sparta Aréna Podvinný mlýn:

Skupiny A: 1.SC Vítkovice Oxdog, ACEMA Sparta Praha, Slovensko U19, FAT PIPE Florbal Chodov
Skupina B: Technology Mladá Boleslav, Tatran Střešovice, FBC ČPP Bystroň Group Ostrava, FBŠ Bohemians


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*