Radim Cepek. Foto: x.florbal.cz, Martin Flousek Radim Cepek. Foto: x.florbal.cz, Martin Flousek
9. 9. 2016 Reprezentace - Muži (0) KOMENTÁŘŮ

Reprezentace dnes načne Polish Open. Zúčastní se ho po šesti letech

 



Český národní tým čeká předposlední test před prosincovým šampionátem v lotyšské Rize. Svěřenci Radima Cepka vyrazili do Polska, aby zde poměřili síly se Slovenskem, Finskem, Norskem a dalšími v rámci Polish Open.

Česko se na turnaji v Polsku představí po šesti letech. Do Vratislavi nakonec nepustily zdravotní problémy Patrika Dóžu, Toma Ondruška a Petra Kološe. Místo nich se v sestavě objeví například nováček v seniorském výběru Jakub Gruber. Útočník Mladé Boleslavi startoval na juniorském MS a v červenci také reprezentoval Česko na akademickém mistrovství.

Druhým novicem ve výběru je brankář Daniel Mück. Věkem ještě junior dopomohl v dubnu Chodovu k zisku historicky prvního mistrovského titulu. Teď si vyzkouší atmosféru národního výběru. Brankářské duo s ním bude dotvářet David Rytych.

Čechy ve Vratislavi čekají nejprve dva zápasy v základní skupině se Slovenskem a domácím Polskem. V sobotu pak následuje semifinále a v neděli boje o medaile. Druhou skupinu tvoří Finsko, Norsko a Německo. Všechny zápasy turnaje můžete sledovat ZDE.

Rozpis zápasů českého týmu na Polish Open 2016:

pátek 12:00 Česko – Slovensko
pátek 20:00 Česko – Polsko
sobota SEMIFINÁLE
neděle O 3. MÍSTO/FINÁLE


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*