Daniel Kroupa a Jan Baudisch v dresu Liberce. Foto: www.fbcliberec.cz Daniel Kroupa a Jan Baudisch v dresu Liberce. Foto: www.fbcliberec.cz
2. 10. 2016 Superliga (9) KOMENTÁŘŮ

Kroupa čtyřmi góly vystřelil Liberci vítězství, radují se i Otrokovice

 



Domácí týmy potěšili své fanoušky v obou nedělních zápasech mužské Superligy. Oba výsledky se přitom dají označit za překvapivé – Liberec hlavně díky gólům Daniela Kroupy přehrál Pardubice 7:3, stejný poměrem porazily Otrokovice pražskou Spartu.

Zlý muž ze severu David Böhm nechyběl v sestavě Liberce v ostře sledovaném duelu proti Pardubicím, za něž utkání na křídle zahájil spolupracovník našeho serveru Jakub Burian. Hráči obou soupeřů se ale naštěstí během zápasu soustředili zejména na florbal a jediné vyloučení přišlo necelou minutu před koncem za zdržování hry.

Právě Burianova útočná trojice díky Ivu Teichmannovi otevřela gólový účet zápasu, pak už ale načal svůj velký večer liberecký Daniel Kroupa. Vysoký útočník, který si už nejvyšší soutěž zahrál i v Mladé Boleslavi a na Vinohradech, dvěma góly do konce první třetiny skóre otočil na 2:1 a v půlce zápasu zkompletoval hattrick.

Východočeši už do konce krok nesrovnali. První superligový zásah oslavil domácí Jakub Procházka a poslední slovo měl opět Kroupa, který svou čtvrtou trefou upravil na 7:3. Pardubice tak po slibných výkonech proti favoritům prohráli druhý duel s konkurentem v boji o play off za sebou, Liberec se naopak těší z prvních bodů po návratu do Superligy.

Bez bodu společně s Pardubicemi zůstává i Sparta. Dvě třetiny jejího zápasu s Otrokovicemi byly naprosto vyrovnané a v každé z nich se oba soupeři trefili jednou. Závěrečnou dvacetiminutovku ale Moravané v její druhé polovině naprosto ovládli.

Vše začal premiérovou trefou v nejvyšší soutěži mladík Martin Szweda, dva góly dal bývalý gólman juniorské reprezentace Pavel Jurčík. Pražanům nepomohl ani hattrick Ondřeje Svatoše, nikdo z jeho spoluhráčů se k němu totiž nepřidal a Sparta se tak v úvodu sezony dál trápí.

Výsledky 4. kola Tipsport superligy:

LIBEREC – PARDUBICE 7:3
OTROKOVICE – SPARTA 7:3


Autor: Redakce Florbal.cz



KOMENTÁŘE

  • fan8 napsal:

    Opět psaný článek na základě webu… Kroupa je obránce,popisky gólů jsou velice „rozmanitě“ popisovány a taky by stálo za to využívat aktuální fotky, na klubových stránkách jsou jich mraky…

    ale čemu se divit, když se zde soustředí více na kvantitu a články o ničem viz toho noname kluka forechecking než na obsahovou kvalitu a přínosné informace, ke kterým nevede vždy jednoduchá cesta, ale o to více jsou vážená a přínosná 🙂

    • ADALBERT napsal:

      Tak to nečti, nikdo tě nenutí. a pokud ti chybí takovej web jakej popisuješ, tak ho můžeš začít psát, když budeš dobrej, tak ho lidi budou i číst 😉

      • Jirka Bareš napsal:

        Na druhou stranu když si to tu rozklikne a přečte tak je prakticky zákazník a když není spokojen, tak by se neměl bát ozvat, což se často stává a lidé jsou díky tomu často bráni u huby, což je špatně. Další možností zákazníka je samozřejmě produkt neodebírat, to jest nečíst to tu, to ale neznamená, že se nemůže i ozvat;-) Nicméně ke kritice by bylo slušné se podepsat, to zase ano, takže s tou absencí strachu se ozvat je to v tomhle případě tak nějak poloviční:-)

    • Já král I. napsal:

      Kolikrát si dal v extralize ty 4 goly za zápas? Že píšeš, že článek o noname klukovi je o ničem ? Nemyslíš, že to stojí za povšimnutí, že dal 4 goly ve svým věku v extraize? Ale ty budeš asi geniální, že dáváš běžně v každým zápase 4 a víc golů. Ale možná v tvým případě, tak na počítači ,když hraješ NHL nebo FIFU

      • fan8 napsal:

        Přečti si můj komentář jeste jednou a pochopíš, ze na Kroupu nemiri nic hanlivého, ba naopak, je to super hráč a dat 4 goly z beka je neco extra

        • fan8 napsal:

          Noname kluka forechecking = Buryho backchecking, to jen jako mala napoveda, jak bylo myšleno… Teď už je ti ta pointa jasna ne?

          • Já král I. napsal:

            Jojo sorry, teď už to vidím. Sorry jsem to čet na rychlo na mobilu a evidentně nepřesně 😉 Tak ještě jednou sorry , škoda že tady není možnost si smazat svůj příspěvek.

  • Sokol napsal:

    Když si otevřu ročenku a na pardubický stránce vidím „Každou sezónu jsme blíž pohádce“, v případě že je pohádka dojít do play off s tím nějtěsnějším rozdílem a pak vypadnout 4:0 tak máme asi rozdílné představy o pohádce.
    Zatím to tiž vypadá, že jsté blíž k tomu, abyste příští rok hráli 1. ligu.

Napsat komentář

*