Ondřej Fabián. Foto: Martin Dvořák Ondřej Fabián. Foto: Martin Dvořák
21. 10. 2016 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Fabián se vrací zpět do Brna! Ale o číslo 14 mezitím přišel

 



Brněnští Buldoci přivítají možná v nejbližší době novou posilu. Z Anglie se vrátila domů dlouholetá opora Ondřej Fabián. A jeho přestup už schválila také Mezinárodní florbalová federace.

Fabián hrál za Brno deset dlouhých sezon a podílel se i na účastech Buldoků ve finále Českého poháru. Poslední zápasy ale odehrál na začátku sezony 2013/14. Pak jeho kroky směřovaly na Britské ostrovy, kde pracoval.

Zároveň ale i v dresu London Sharks vyhrál v roce 2015 tamní šampionát. Jenže nic netrvá věčně a tak se tehle zkušený florbalista vrací zase domů.

„Už jsem v Česku od konce loňského roku, ale transfer jsem vyřídil až nyní. Tento týden mi ho potvrdili,“ sdělil webu florbal.cz

Zda ho povolají trenéři i do A týmu zatím není jisté, každopádně Buldokům by se možná hráč s jeho zkušenostmi mohl hodit. „Do Ácka, to opravdu nevím. Začnu každopádně v B týmu, je to už nějaká doba co jsem hrál soutěž na nějaké úrovni,“ připouští.

Ale kdyby opravdu přišla pozvánka do superligy, asi by neváhal. jen by musel vyřešit, s jakým dresem nastoupit, jeho číslo 14 totiž zdědil Jiří Juhaňák. „To bychom si museli s Juhym vážně promluvit,“ říká v nadsázce.


Autor: Tomáš Rambousek



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*