Jan Kolísko se snaží překonat brankáře Sparty Beneše. Foto: ACEMA Sparta Praha, Český florbal Jan Kolísko se snaží překonat brankáře Sparty Beneše. Foto: ACEMA Sparta Praha, Český florbal
9. 11. 2016 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Tatran v předehrávce zdolal Spartu

 



Střešovický Tatran porazil v předehrávce 10. kola pražskou Spartu 9:2. V ne moc pohledném utkání tahali domácí od začátku za kratší konec a Tatran své vítězství nakonec potvrdil šesti góly v závěrečné periodě. Oba týmy se hned zítra střetnou znova v rámci Poháru České pojišťovny.

Na Podvinný mlýn dorazilo úctyhodný 314 diváků. Na florbalovou show však čekali marně. Od začátku se hrálo ospalé utkání, které pro sebe ukořistil střešovický Tatran, a to zejména díky svému dravému mládí.

Třemi body totiž nasměrovali Střešovice k výhře mladíci Milan Meliš, Marek Beneš a Ondřej Němeček. Tři gólové asistence pak zaznamenal již o něco zkušenější Jan Řehoř.

Domácí dali první branku až v polovině utkání, druhou až v samém závěru, i proto na body nemohli myslet. Zítra se oba týmy utkají znova, pořadatelem tentokráte budou Střešovičtí.

Předehrávka 10. kola Tipsport superligy:

Sparta Praha – Tatran Střešovice 2:9 (0:1, 1:2, 1:6)
Branky:
 30. Ježek (Pruner), 56. Časar (Mart. Rebro) – 14. Marek Beneš (Němeček), 26. Ullmann (Meliš), 31. Ullmann (Řehoř), 47. Jan Kolísko (Němeček), 47. Meliš (Řehoř), 49. Brautferger (Fořt), 51. Meliš (Řehoř), 53. Jan Kolísko (Marek Beneš), 59. Němeček (Marek Beneš). Rozhodčí: Müller, Novosad. Vyloučení: 2:2. Využití:0:2. Diváci: 314.


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*