Florbalistky Chodova získaly skalp Tigers. Foto: Martin Flousek - xflorbal.cz
17. 11. 2016 Extraliga žen (4) KOMENTÁŘŮ

Preview: Zápas pravdy o Prahu 11, jak se povede Židenicím?

 



Sedmnáctý listopad již tradičně patří florbalu na nejvyšší úrovni. V ženské extralize to bude platit dvojnásob, protože se proti sobě postaví celky Herbadentu a Chodova, tedy dosud neporažený lídr a loňský superfinalista. Další zápas nabídne řež mezi Židenicemi a Herbadentem a nesmírně zajímavý slibuje být také duel Jičína s Libercem.

ELITE Praha – K1 Florbal Židenice
12.00, SH Děkanka
Říká se, že další zápas po senzačním vítězství prohrajete. Pokud by to měla být v tomto případě pravda, tak by Židenice zaznamenaly další nepříjemnou ztrátu a prakticky by své cenné vítězství vynulovaly. Partě okolo Dernerové bude stát v cestě především brankářka Gécová, Židenice by ale měly uspět.
Tip Florbal.cz: Výhra Židenic v základní hrací době

FBŠ E.P. Bohemians – TJ Sokol Královské Vinohrady
15.00, SH Děkanka
Vinohrady jsou zatím v tabulce poslední, Bohemians naopak profitují ze spolupráce s ELITE a pomalu se vrací na úroveň před několika lety, kdy za tým bojovaly například Kamila Bočanová, Szotkowská nebo Kohutová. Toto utkání by jim nemělo dělat potíže.
Tip Florbal.cz: Výhra Bohemians v základní hrací době

1. SC TEMPISH Vítkovice – Panthers Praha
15.00, SC Dubina Ostrava
Vítkovice klopýtly v Brně a zamotaly vrchní patra extraligové tabulky, další selhání si už ale nemohou dovolit. V brance Panthers by sice měla stát Kristýna Horňáková, jenže ani to by neměla být pro úřadující mistryně překážka k tomu, aby zvítězily. Nebo se dočkáme možná ještě většího překvapení?
Tip Florbal.cz: Výhra Vítkovic v základní hrací době

FAT PIPE FLORBAL CHODOV – Herbadent FK Jižní Město
15.00, SH Jižní Město
Bitva o Jižní Město je prakticky pro oba celky zápasem pravdy. Chodov již zaznamenal dvě porážky a byť jej vítkovický kolaps prakticky vrátil do hry o čelo, tak potřetí již prohrát nesmí. Herbadent je sice zatím stoprocentní, ale poprvé narazí na jednoho z dvojice Vítkovice – Chodov. Nesmírně zajímavá bitva se nemusí rozhodnout v základní hrací době.
Tip Florbal.cz: Výhra Chodova v prodloužení

FBK Jičín – Crazy girls FBC Liberec
16.00, Sportovní areál Jičín
Další utkání pravdy. Liberec potřebuje zvládat zápasy, které mu naskýtají možnost bodovat a zatím se mu – kromě zápasu s FBC Ostrava – daří. V podobné pozici je Jičín, ten zase potřebuje neustále potvrzovat dobrý start do sezony, díky kterému nyní reálně bojuje o play off. Přesto věříme o něco málo více Liberci.
Tip Florbal.cz: Výhra Liberce v základní hrací době

FBS Olomouc – FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
18.30, SH Čajkaréna Olomouc
Posledním zápasem tohoto kola bude moravské derby. Olomouc ročník poměrně dobře rozehrála, v posledních kolech se ale zdá, že lapá po dechu. Posílila se sice například o bývalé hráčky Ostravy nebo brankářku Kluzovou, trenéru Petru Dadejovi se ale svůj tým zatím nepovedlo nasměrovat na vítěznou cestu a podle nás si body vybojuje Ostrava.
Tip Florbal.cz: Výhra Ostravy v základní hrací době


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

  • petr napsal:

    neni co dodat k ol, zbytečné psát nazory komentaře, bojovnost zdobi hracky olomouce, zbytek utekl, nahravka, koncept , kde nic tu nic. A k redakci, nevím nevím jestli brankařka Kluzova jo posileni kadru, jen co jsem videl Chodov – 4 branky, Ostrava – branky, Partnerks -3, Židenice 2.posila by mela mit jine vysledk. Muj posledni komentař S dadejem do pekla to uz zni ze spoustu hlav, vlastne i hracky to vi.. kazdy komentar je tady zhruba stejny tak ze vazene vedeni, vite jak to je, na kazdem brebtu je pravdy trochu…a zamyslete se , takova navstevnost a ostuda…jak popsal trener ostravy holomajzna……jen ta bojovnost je dobra jinak nic. Dodatek-nemam overeno ale proslychalo se vcera na hale, ze mlada golmanka bude koncit. nedivim se ji tak jak hracky ale, takto se buduje perspektivni tym???? to uz je vrchol neschopnosti ol florbalu. Sportu zdar, ono vedeni si bude myslet zase jeden chytry ale myslím ze i ten posledni je tady chytrejsi jako cele vedeni

  • jana napsal:

    souhlas zbytečne tady psat, chtěla bych videt jinou hracku kdyz bude hrat 3 zapasy, bude stridana za nic a kdyz je v brane K a dela jednu chybu za druhou tak se nestrida….styd te se cela olomouc. Mimochodem ta holka jim pomohla zachranit extraligu..za dobrotu na zebrotu ale snad zustane je to talent alespon z meho pohledu

  • marek napsal:

    ok take se přidam, nebyl jsem vcera ale tady je to otom co se rika a jak to je. Olomoucke vedeni si kryje zada tím, ze pustilo do eteru .mame novy kadr, skoncilo nam vic jak pulka muzstva, budujeme novy tym. pane predsedo a pani ve vedeni, vzdyt vy jste tomu dali podnet aby ty holky u vas skoncily, a ted vam budou odchazet dalsi??? zase budou dalsi vymluvy???? Stydte se za vas alibismus a machrovani , ze vsichni okolo co vam chodi fandit tomu nerozumi a jen vy mate pravdu….Dadej to je vase pravda , odesly holky, ale ne ze nechtely hrat, nekterym nebylo dovoleno, jine se nedohodly a tak dal…tak ze kdo ma na vsem vinu??? a mimochodem uz premlouvame stare hracky co??? paneboze vy jste profici ti by jeden zvracel, ikyz si myskite vy…lide co chodi a co tu pisou jsou blbci…..no ale je to tady jak se psalo, tece dobot a ted budou ustupky .hmmm proc to tak muselo dojit a proc se nedohodnulo s holkama drive::::?? to vite jen vy profesionalove, sbohem sportovni analfabeti—–

  • fanda2 napsal:

    Občas se mrknu na komentáře k Olomouci… je to typicky bulvární čtení. Proč si ale nesednete k jednání s vedením klubu, trenéry, hráčkami a tzv. fandy?! Proč si všechno nevyříkáte a pak případně nezakročíte? Proč volíte cestu praní prádla na veřejnosti? Kdyby bylo přeci všechno špatně a nebyla by cesta k jednání, tak hráčky mohou jít do 31.12. kam chtějí….

Napsat komentář

*