Hráčky Ostravy určitě cítí proti rivalkám z Vítkovic šanci. Foto: Ladislav Káňa - fbcostrava.cz
19. 11. 2016 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

Preview: Ostrava uvidí derby, jak zareaguje Liberec?

 



Nejvyšší ženská florbalová soutěž pokračuje dál. V minulých kolech se událo několik překvapení, bude tomu tak také tentokrát? Na pořadu dne je například ostravské derby, které se odehraje na ČPP Aréně nebo souboj mezi ELITE a Libercem. Podívejte se, jak Florbal.cz tipuje výsledky zápasů.

Crazy girls FBC Liberec – ELITE Praha
Sobota, 15.00, SH ZŠ Dobiášova Liberec
Hned první duel víkendu by se dal označit za tahák. ELITE se po nevydařeném úvodu sezony zvedá, Liberec zase ve čtvrtek poprvé prohrál opravdu důležité utkání s Jičínem. Domácí florbalistky dost možná využijí výhody domácího prostředí a získají body, další ztráta už by pro ně mohla znamenat problémy.
Tip Florbal.cz: Výhra Liberce v základní hrací době

TJ Sokol Královské Vinohrady – FBK Jičín
Sobota, 16.00, TJ Sokol Vinohrady
Jičín cítí šanci na play off a pokud chce skutečně ochutnat soutěž pro osm nejlepších celků, musí na Vinohradech uspět. Zdá se ale, že s hráčkami jako Žůrková, Satýnková nebo Kosová má nastaveny všechny atributy tak, aby se mu to proti posledním Vinohradům podařilo.
Tip Florbal.cz: Výhra Jičína v základní hrací době

K1 Florbal Židenice – FBŠ E.P. Bohemians
Sobota, 17.00, TJ Spartak Uherský Brod
Židenice se trápí a trn z paty jim nevytrhla ani výhra nad Vítkovicemi, po které následovala prohra s ELITE. Možná, že nyní Židenicím v něčem pomůže nové prostředí, Bohemians by si ale z Uherského Brodu měli odvézt všechny body
Tip Florbal.cz: Výhra Bohemians v základní hrací době

FBC ČPP Bystroň Group Ostrava – 1. SC TEMPISH Vítkovice
Sobota, 20.00, ČPP Aréna Ostrava
Nesmírně zajímavý duel. Vítkovice procházejí útlumem, který je typický pro účastníka Champions Cupu, byť v jejich případě přišel o měsíc později. To může být voda na mlýn mladých Ostravaček, které navíc budou mít výhodu domácího prostředí.
Tip Florbal.cz: Výhra Vítkovic v prodloužení

Herbadent FK Jižní Město – FBS Olomouc
Neděle, 15.00, SH Milevsko
Olomouci došel dech, to je při pohledu na její současné výsledky zřejmé. Herbadent, který zatím jako jediný neztratil ani bod na druhou stranu není soupeřem k tomu, aby se něm Hanačky chytly.
Tip Florbal.cz: Výhra Herbadentu v základní hrací době

Panthers Praha – FAT PIPE FLORBAL CHODOV
Neděle, 18.15, STODOLA Aréna Střešovice
Sváteční los nebyl k nováčkovi soutěže přívětivý. Poté, co ve čtvrtek zamířil do Ostravy odehrát zápas s Vítkovicemi, tak jej čeká duel s Chodovem. Ten sice podlehl v důležitém souboji Herbadentu, svou kvalitu by ale měl nyní prokázat.
Tip Florbal.cz: Výhra Chodova v základní hrací době


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*