Sportovní hala Hodonín Sportovní hala Hodonín
19. 11. 2016 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Superliga opět dobývá. Hodonín má možná nejlepší halu v Česku, říká šéf Brna

 



Výjezdní zápasy jsou v mužské Superlize již téměř tradicí. Poprvé však zavítají do Hodonína. A je logické, že právě tam se v neděli 20. listopadu odehraje dnes už skoro tradiční derby mezi Buldoky a Pantery.

Hodonín odjakživa patřil úspěšným místům na florbalové mapě a to zejména v mládežnickém florbalu. Do dresu brněnských Buldoků pak přicházeli hráči jako Lukáš Bábíček nebo nyní Václav Černoch. „Jsme moc rádi, že se nám podařilo dohodnout se po několika letech s prezidentem klubu Mirou Mikšlem a dostat Superligu do Hodonína. Věřím, že se podaří tuto tradici nastolit a třeba sem dovést podobný zápas každý rok,“ říká další bývalý hráč Buldoků a organizátor utkání Jiří Wagner.

Město na slovenských hranicích se tak po slovenské extralize, kdy halu několikrát zvolil jako domácí prostředí klub ze Skalice, uvidí i českou florbalovou špičku.

Do Hodonína by měla dorazit i trofej pro vítěze Superligy. „Jsme rádi, že se nám podaří dostat Superligu na jih. Do budoucna budeme rádi, pokud talentovaní hráči z Hodonína, Dubňan, Strážnice, Lanžhota, či Kyjova budou nastupovat za naše týmy. Místní hala je nádherná a možná jedna z nejlepších v celé ČR,“ přidává prezident brněnského klubu Miroslav Mikšl.

Připravena bude i autogramiáda hráčů, která začne v 16:15 přímo ve sportovní hale.

Termín výjezdního utkání Brna není náhodný. Ve sportovním areálu na Vodově ulici totiž o tomto víkendu probíhá mistrovství světa v nohejbalu. Azyl tak kromě Buldoků hledaly i ženy Židenic. Ty odehrají své extraligové utkání s Bohemians už v sobotu od 17 hodin v Uherském Brodě.


Autor: Tomáš Rambousek



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*