Petr Novotný a Jiří Curney. Foto: Florbal Mladá Boleslav Petr Novotný a Jiří Curney. Foto: Florbal Mladá Boleslav
23. 1. 2017 Superliga (13) KOMENTÁŘŮ

13 gólů jako razítko. Boleslav opět vyzrála na Vítkovice, řádil Novotný

 



Florbalisté Mladé Boleslavi pokračují ve vítězné sérii. Poslední výhru vezou z televizního utkání ve Vítkovicích, kde deklasovali domácí tým 13:4 i díky skvělému výkonu kapitána Petra Novotného. Ten zapsal do statistik 2 góly a 5 asistencí a připravil i první superligový hattrick pro o 16 let mladšího Jakuba Bínu.

Jen šest dnů po pohárovém finále se Mladá Boleslav opět vypravila na Moravu a tentokrát přímo na Dubině nastoupila do souboje s Vítkovicemi. A ač byl domácí tým v úvodu aktivní a dokázal proměnit chyby v rozehrávce Středočechů, v průběhu druhé třetiny dostal lídr tabulky zápas plně pod kontrolu.

Řádil hlavně hostující kapitán Petr Novotný, který zejména svými pasy zdatně podporoval mladíka Jakuba Bínu a nakonec byl u šesti branek v síti Vítkovic. Mladá Boleslav v poslední třetině zcela potupila domácí tým a už v průběhu zápasu někteří z fanoušků opouštěli tribuny. Osm gólů v poslední třetině pro ně už bylo příliš.

Středočeši vedou pět kol před koncem základní části Superligu o 9 bodů. Vítkovice naopak poté, co prohrály tři z posledních čtyř zápasů, zůstávají na čtvrtém místě.

Dohrávka 18. kola Tipsport superligy:

1. SC Vítkovice – Florbal Mladá Boleslav 4:13 (2:1, 1:4, 1:8) 
Branky: 1. Delong (Firda), 19. Hájek, 29. Hájek, 47. Pešat (Hájek) – 17. Gruber (Jelínek), 23. J. Bína (Novotný), 30. Tad. Chroust (Novotný), 32. Gruber (Pluhař), 40. Novotný (J. Bína), 43. Krajcigr (Natov), 48. Tom. Chroust, 48. Novotný (Kološ), 49. Jelínek (Krajcigr), 51. Tad. Chroust (Novotný), 53. J. Bína (Novotný), 54. J. Bína (Novotný), 58. Kološ (J. Bína). Rozhodčí: Kačer, Vašíček. Vyloučení: 0:0. Diváci: 192.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

  • Bohemka napsal:

    Moc pěkný představení rozhodčího Kačera.Ten člověk nemá v Superlize co dělat. Uznat branku,která nebyla? Proč platíme rozhodčí jako tento pán? Proč už konečně nedá komise rozhodčích šanci jiným rozhodčím z regionu? Slepých už bylo dost!

    • Kacer napsal:

      Konecne ho dali pred kameru. A to dnes podal svuj lepsi vykon. To co stabilne „piska“(lepe receno nepiska) kazdy hraci vikend je neuveritelne.

  • simulant napsal:

    ten simulant novotny je nejvetsi k…t a c…k

  • Milan napsal:

    Obavam se, ze pokud ve Vitkovicich nenastane opravdu radikalni zmena, tak ze 192 divaku bude nadstandardni navsteva a rozhodne sponzoru nepribude, spise naopak….

    • Očitý svědek napsal:

      O sponzory nouze nebude. Třebas Výstavba dálnic a tunelů – tu Vítkovice hodně propagují před vlastní brankou… 😀

  • MB napsal:

    Ať žije Novotný. ..!!

    • Novotný napsal:

      On je takový hovádko boží že je škoda se nad ním rozčlilovat. Klasickej unférák, zákeřnej, vytlemenej od ucha k uchu i ubrečenej jak děcko. Ono se to v tý Bolce velkejma charakterama jenom hemží 😉

      • Simulant napsal:

        On je simulant ktery nici florbal hold na fotbal nema je uz dedek protoze tam by perfekne zapadl ubozak

        • Sparta napsal:

          Novotný není ubožák.Jen to zkouší.Ubožáci jsou rozhodčí, kteří mu to žerou.Nemají koule na to,aby simulanty trestali.Svaz dělá mrtvého brouka, a proto se situace nezmění

          • simulant napsal:

            mel by uz davno skoncit je to starik co umi jen padat nic jineho a kdyz mu nekdo rekne utika jako maly fracek brecet k rozhocim takovy hraci nemaji v lize co delat!!!!!!!!!!!

  • MB napsal:

    Novotný je nejlepší! !!

    • simulant napsal:

      je to nejvetsi simulant kdy svet spatril a je to uz dedek ktery uz na to nema a mysli si ze simulovamim a brecenim neco dokaze

      • jasemuši napsal:

        Přesně takovým zavřel hubu.. 2+5 v zápase proti vícemistrovi. Ano, opravdu v Superlize nemá co dělat, nebýt zranění, která ho doprovázela, byla mu před pár lety Superliga malá.

Napsat komentář

*