Miloš Tyl. Foto: Štěpán Černý Miloš Tyl. Foto: Štěpán Černý
1. 4. 2017 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Doufám, že rekord nějakou dobu vydrží, říká desetibodový Miloš Tyl

 



Chodov porazil Vítkovice ve druhém semifinále 15:9. Na deseti brankách domácího celku měl podíl Miloš Tyl, čímž se postaral o rekordní počin v play off. Těšit ho může vynikající spolupráce s Patrikem Dóžou a také vedení 2:0 pro celek z Jižního Města.

Chodov nejprve úvodní duel vyhrál těsně 7:6, když se o vítězství bojovalo až do poslední vteřiny. O to překvapivější pak byl průběh druhého střetnutí. Chodovští skvěle zvládli třetí třetinu, ve které soupeři nasázeli sedm branek.

Ve druhém utkání exceloval útočník Miloš Tyl. Síť Vítkovic rozvlnil celkem šestkrát, k tomu přidal čtyři asistence jako bonus. Výsledkem je 10 bodů a rekord play off. „Je to skvělý pocit zahrát svůj nejlepší zápas kariéry v semifinále Superligy, a ještě proti Vítkovicim. Doufám, že rekord nějakou dobu vydrží,“ usmívá se chodovský kanonýr.

Miloš Tyl předvedl neuvěřitelný výkon a nasbíral 10 bodů. Foto: Florbal Chodov/Český florbal

Miloš Tyl předvedl neuvěřitelný výkon a nasbíral 10 bodů. Foto: Florbal Chodov/Český florbal

Tylovi prospívá především spolupráce s Patrikem Dóžou. Ten mu nahrál na pět ze šesti gólů. „Patrik je geniální hráč s velkým přehledem, který rád rozdává finální nahrávky, a ode mě se očekává, že to budu trefovat, což se ve středu povedlo dokonale. Hrajeme spolu druhým rokem a funguje to čím dál líp,“ pochvaluje si spolupráci s Dóžou.

Chodov tak ovládl oba úvodní duely na domácí půdě. „2:0 je fantastický výsledek, i když oba zápasy byly hodně těžké. Každopádně teď jedeme do Vítkovic minimálně pro jednu výhru,“ vyhlašuje jasný cíl. Třetí zápas je na programu v neděli od 17 hodin.


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*