Milan Bína, Martin Pražan a Tomáš Sýkora. Foto: Adéla Půlpánová Milan Bína, Martin Pražan a Tomáš Sýkora. Foto: Adéla Půlpánová
4. 9. 2017 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Chodov vyzve Spartu, první TV utkání se hraje na Jižním Městě od 18:00

 



Na papíře je to jednoznačné. Chodov je mistr a Sparta loni hrála jen o záchranu. Jenže když se pražští rivalové potkají, bývá to drama. Sparta dokázala v posledních sedmi zápasech vyhrát!

Chodov sice před sezonou posílil o reprezentační čtveřici Ondrušek – Mikeš – Podhráský – Matejčík, ale i seznam odchodů je na poměry mistrovského týmu docela drastický. Tým se teprve sehrává a slabiny byly vidět už v prvním utkání Superligy v Brně. Chodov prohrával brzy 0:3 a nakonec zachránil body až při power-play.

V pondělním televizním duelu pravděpodobně zaklekne do brány Jan Barák, který velkou část přípravy laboroval se zraněným lýtkem, ale už v Brně ukázal, že je připravený naskočit, a nakonec vychytal nájezdy a tím pádem i bod navíc.

Sparta v přípravě odehrála čtyři zápasy na turnaji Bohemian Trophy, ale na Czech Open se jí nedařilo. Dobře zahrála jen duel s Tatranem.

Trenérovi Kašpárkovi stále chybí zraněný střelec Luka Časar a skončily tři výrazné osobnosti Kadoch, Vrána a Rebro. Novou posilou je Milan Garčar, sice na Czech Open absentoval, ale při úvodním utkání sezony bude chtít být na hřišti.

Přímý přenos pondělního TV utkání začíná na ČT Sport v 17:50, hraje se ve Sportovní hale Jižní Město.


Autor: Tomáš Rambousek



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*