Chodov si pořádně zastřílel. Foto: Český florbal Chodov si pořádně zastřílel. Foto: Český florbal
12. 10. 2017 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Chodov deklasoval Ústí 13:1, Ondrušek vsítil čtyři góly

 



S nováčkem žádné slitování. Chodov na domácí půdě porazil Ústí 13:1 a dostal se dva body za vedoucí Vítkovice. Navíc má zápas k dobru. Branku soupeře nejvíce ohrožoval kanonýr Tom Ondrušek, jenž do černého zacílil hned čtyřikrát.

Chodov spustil rychlopalbu už v úvodní minutě zápasu, skóre otevřel Ondrušek a druhou branku hned vzápětí přidal Martin Koutný. Když ovšem v 16. minutě snižoval hostující Stibor na 1:4, ještě to pro Ústí nevypadalo tak zle.

Jenže pak Chodov jasně demonstroval rozdíl mezi oběma týmy, ve druhé třetině přidal dalších šest gólů a ze zbytku utkání už udělal pouze formalitu. Elitní útok celku z Jižního Města exceloval, Ondrušek nasbíral čtyři trefy a jednu asistenci, Mikeš přidal čtyři body a Marek Vávra svým spoluhráčům připravil tři góly.

Kouče Chodova Davida Podhráského navíc může potěšit fakt, že mohl do sestavy zapojit také talentované mladíky. Jako například Šimona Doubka či Tadeáše Daňka, který dokonce vstřelil svůj premiérový gól za A tým. Chodov ovládl utkání jasně 13:1 a v tabulce přeskočil Mladou Boleslav.

Florbal Chodov – Florbal Ústí 13:1 (4:1, 6:0, 3:0)

STATISTIKY

Branky: 1. Ondrušek (Mikeš), 1. M. Koutný (Matejčík), 6. Mikeš (Vávra), 13. Ondrušek (Pražan), 27. Pražan (M. Vávra), 31. Maxa (Matejčík), 32. T. Vávra (Kotlas), 32. Mikeš (Sýkora), 33. Fiala (Kašovský), 38. Ondrušek (Mikeš), 44. Sýkora (Ondrušek), 46. Daněk (Kotlas), 52. Ondrušek (Vávra) – 16. Stibor (Täuber). Rozhodčí: Dolanský, Sýkora. Vyloučení: 3:0. Bez využití. Diváci: 70.

CHODOV

Šantora

Pražan, Sýkora
Mikeš, M. Vávra, Ondrušek

Kašovský (Doubek), M. Podhráský
Matejčík, M. Koutný (Daněk), Maxa

Kotlas, Fiala
T. Vávra, Strachota, Plíhal (Vacenovský)

ÚSTÍ

Hlava

Kuhnel, Horák
Stibor, Krbec, Kolstrunk

Štorek, Stummer
Fuschsig, Kopecký, Novák

Semerád, Sattler
Koník, Tauber, Kužel

HVĚZDY ZÁPASU

*** Ondřej Mikeš
** Tom Ondrušek
* Marek Vávra


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*