David Sládeček si připsal dvě branky. Foto: Český florbal
30. 10. 2017 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Brno se znovu trápilo, spásné tři body vystřelil Sládeček

 



Brněnští Buldoci se po týdnu opět představili před televizními obrazovkami, tentokrát už pod vedením nového trenéra Filipa Vítka. V důležitém zápase se po výpadku dokázali vrátit zpět do utkání. Klíčové dva góly si připsal David Sládeček, Buldoci zvítězili 7:4.

BULLDOGS BRNO – FLORBAL ÚSTÍ 7:4 (2:1, 1:2, 4:1)

Branky: 5. Hrubý (Ondráček), 10. Coufal (Juhaňák), 25. Bauer (Juhaňák), 47. Sládeček (Bauer), 56. Sládeček (Černoch), 59. Coufal (Grlický), 60. Kadlec (Černoch) – 6. Kolstrunk (Josef Novák), 34. Josef Novák (Krbec), 35. Koník (Täuber), 42. Stibor (Pojar). Rozhodčí: Svrček a Waliczko. Vyloučení: 1:2. Využití: 2:1. Diváci: 299.

Ústí se po dlouhé cestě dostávalo od začátku pod veliký tlak. Velké problémy jim dělala zejména osobní obrana Buldoků. Do vedení dostal domácí hráče Hrubý svým pohotovým backhandem. Vedení dlouho netrvalo, z ojedinělé střely hostů vzápětí vyrovnal Kolstrunk. Do kabiny se však šlo za vedení domácích, Brno do vedení vrátil Coufal.

Další gól Brna přidal z přesilovky Bauer. Brno se ale i pod novým trenérem nevyvarovalo výpadku, který je málem stál body. Ústí během půl minuty srovnalo na 3:3.

Ještě hůře to vypadalo s domácími na začátku třetí třetiny, když nováčka poslal do vedení Stibor. Klíčovou se ukázala být pro zbytek zápasu přesilová hra Brna ve 45. minutě. Ústí ze dvou brejků branku nevstřelilo, naopak Sládeček prudkou ranou srovnal. Stejný hráč pak šťastnou trefou dokonal obrat. Dvě branky do odkryté obrany pak přidali Coufal a Kadlec.

Brno se tak po dvou prohrách oklepalo a pod novým trenérem slaví první výhru.

Brno odvrátilo porážku. Foto: Český florbal

BRNO

Mazánek

Juhaňák, Bauer
Coufal, Grlický, Jurševskis

Žižka, Sládeček
Mráz, Koláčný, Černoch

Nonn, Michálek
Hrubý, Kadlec, Ondráček

ÚSTÍ

Fibiger

Kühnel, Horák
Kopecký, Novák, Krbec

Stummer, Štorek
Fuchsig, Kolstrunk, Stibor

Kužel, Täuber, Koník

HVĚZDY ZÁPASU

*** Sládeček
** Stummer
* Coufal

 


Autor: Ondřej Sluka



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*