Milan Fridrich. Foto: Ondřej Deml Milan Fridrich. Foto: Ondřej Deml
7. 12. 2017 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Milan Fridrich končí ve Znojmě, naplno se bude věnovat trénování

 



Milan Fridrich se po roce a půl po svém návratu do Znojma rozhodl ukončit své hráčské působení v mateřském Znojmě. Rozhodnutí přišlo po domluvě s Petrim Kettunenem a Davidem Zlatníkem kvůli stávajícímu vytížení u reprezentace a Tatranu v roli asistenta trenéra.

Jeden z nejznámějších hráčů české florbalové historie v minulé sezóně nastoupil k 25 zápasům první ligy a měl výrazný podíl na postupu Znojma zpět do Superligy. Za celou sezónu si připsal dohromady 38 bodů.

Rozhodnutí v probíhajícím ročníku přišlo po domluvě s Petrim Kettunenem a Davidem Zlatníkem.

„Hlavním impulsem pro skončení s hraním pro mě byl rozhovor s Petrim Kettunenem a Davidem Zlatníkem, kteří mi jasně řekli, že pro práci v realizačním týmu je nutné mít větší časový prostor pro sledování hráčů v Superlize, což v pozici hráče jednoduše nejde,“ objasňuje Milan Fridrich.

Ve svém vyjádření pro Český florbal se vrací i k působení ve Znojmě. „Je pro mě nyní velmi těžké opustit nejen to hraní jako takové, ale hlavně Znojmo, kde to byla náročná, ale neuvěřitelně smysluplná práce. Moc všem hráčům a lidem kolem florbalu ve Znojmě děkuji, že mi dali důvěru a pochopili i důvody tohoto rozhodnutí v průběhu sezóny, “ dodává součásný asistent trenéra v Tatranu a reprezentaci.

Milan Fridrich se spoluhráči. Foto: Český florbal


Autor: Ondřej Sluka



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*