Tatran Střešovice slaví gól Tatran Střešovice slaví gól
11. 12. 2017 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Tatran v Plzni zlomil Českou Lípu až v závěru. Trefil se i Langer, hrající na výjimku

 



Florbalisté Tatranu vyvezli Superligu do Plzně a televizní zápas s Českou Lípou zvládli i díky gólu na výjimku hrajícího Filipa Langera. Střešovicím se tak podařilo na šestý pokus naplno bodovat, Českolipští po prohře 4:7 zapsali pátou prohru v řadě.

Tatran Střešovice – FBC Česká Lípa 7:4 (3:2, 1:0, 3:2)

Branky: 3. Slavík (Svačinka), 5. Jak. Kolísko (Gašparík), 10. Meliš, 34. Langer (Vítovec), 48. Slavík (Ja. Kolísko), 59. Kreysa (Vítovec), 60. Kreysa (Deutsch) – 5. Ekl (Jirsa), 18. Hřebřina, 47. Jansa (Kadlec), 52. Jirsa (Ekl). Rozhodčí: Pangerl, Šedivý. Vyloučení: 1:1. Využití: 0:1. Diváci: 517.

Tatran měl skvělý start do zápasu a už po pěti minutách vedl 2:0. Hostům dělal problémy přechod do útoku, ale díky rychlé brance z přesilovky se dostali na kontakt.

Českolipští drželi naději do poslední desetiminutovky, dokázali vždy kontrovat na góly Střešovic a ještě dvě minuty před koncem byl stav 5:4.

Jenže závěr už si pohlídal Tatran a to díky Jonášovi Kreysovi, který dal své první dva superligové góly. Nejdřív prostřelil Ponomareva přízemní ranou a nakonec pečetil tříbodový zisk do prázdné brány.

Česká Lípa odehrála skoro celý duel bez Štěpána Slaného, ikona týmu se dostala na hřiště až v posledních třech minutách.

MOMENT ZÁPASU

V polovině utkání předvedl své umění v plné kráse Filip Langer. Talentovaný teenager získal balónek na středu hřiště, bezstarostně se uvolnil a vymetl šibenici. Bylo to jen pár vteřin poté, co sudí pískli hostům útočný faul, po kterém se vlnila síťka za Rebrem. Jenže gól neplatil, a tak místo 3:3 to bylo 4:2.

DIVÁCI

Tribuny plné dětí a o přestávkách souboje Plzně a Tachova. Na zápas si našlo cestu 517 florbalových fanoušků.

TATRAN

Rebro

Deutsch, Sládeček
Meliš, Tlapák, Brautferger

Muhlfait, Vítovec
Gašparík, Langer, Váňa

Svačinka, Jak. Kolísko
Slavík, Jan Kolísko, Svoboda

navíc Kreysa, Váňa

ČESKÁ LÍPA

Ponomarev

Vondráček, Kadlec
Mlejnek, Štěrba

Spilka, Hřebřina, Jansa
Jirsa, Dzierža, Ekl
Novák, Bříška, Karel

navíc Pastor, Slaný

HVĚZDY ZÁPASU

*** Filip Langer
** Jakub Slavík
* Jakub Jirsa


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*