5. 4. 2014 Švýcarsko (2) KOMENTÁŘŮ

Wiler má tři mečboly! Tygři jim darovali zápas

 



Takové věci stávají i ve finále. Florbalisté Tigers Langnau byli jen pár minut snížení stavu série na 1:2. Vedli o gól a necelé tři minuty před koncem dostali možnost přesilovky. Jenže neuvěřitelně selhali.

I když to byl Wiler, který ve třetím duelu jako první a velmi brzy skóroval, měli nakonec blíže k vítězství Tigers. Tým z Langnau vsadil na ještě agresivnější a kompaktnější defenzivu a ta se jim také vyplatila. Domácí celek třemi góly otočil skóre a už po první třetině šel do šaten s vedením 3:1.

Ve třetí třetině stáhl Wiler hru pouze na 2 pětice a Tatu Väänänen z nájezdu snížil na 3:2. V čase 57:39 uklouzl Isaac Rosén a protože nešikovně zahrál na zemi, musel na trestnou lavici. Sporný moment ale Tigers nepomohl. Domácí tým početní výhodu nezvládl a už po 9 sekundách a po souhře Bichsel – Hirschi zasouval do prázdné brány v oslabení Flühmann!

A tak stejně jako i minulý týden se opět prodlužovalo. Po rychlém protiútoku vystřelil 3 vítězství Wileru Isaac Rosén. Už večer tak může padnout rozhodnuti o švýcarském titulu.

Tigers Langnau – Wiler Ersigen 3:4pp (1:1, 2:1, 0:2 – 0:1)
Branky: 24. a 31. Kjellman, 15. Aeschlimann – 1. Fankhauser, 42. Väänänen, 58. Flühmann, 68. Rosén. Diváci: 1033. Stav série: 0:3


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*