Trenér Milan Koubek. Foto: web Sokol Pardubice
12. 2. 2018 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Milan Koubek skončil na lavičce Pardubic

 



Pardubicím se po skvělém startu do sezóny přestalo dařit a dostaly se tak až na poslední místo zajišťující play off. Před klíčovým zápasem proti deváté Ostravě se trenér Milan Koubek rozhodl dát týmu nový impuls a skončil na lavičce Pardubic. Jméno nového trenéra oznámí florbalový klub v průběhu tohoto týdne.

Milan Koubek byl trenérem od sezóny 2015/16 a za svého působení vedl svůj tým během premiérové účasti v elitní skupině na letním Czech Openu. V letošním ročníku navíc tým pod jeho vedením nasbíral rekordní počet bodů a má velmi dobře nakročeno k první účasti v play off.

Poslední zápas s Milanem Koubkem proti Bohemians. Foto: Český florbal, Sokol Pardubice

Od začátku prosince se ale Pardubicím nedaří, jejich poslední tříbodová výhra se zrodila 1. prosince proti České Lípě. V posledních třech zápasech navíc nezískaly ani bod. Nový elán před play off by měl přinést nový realizační tým.

„Chci dát týmu nový impuls před klíčovou částí sezóny. Při mém působení u A týmu ale převládaly ty dobré chvíle a samozřejmě klukům přeji hodně štěstí,“ řekl devětatřicetiletý Koubek.

Pardubice čeká důležitý zápas už v sobotu proti Ostravě, kdy si výhrou mohou pojistit premiérovou účast ve vyřazovací části.


Autor: Ondřej Sluka



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*