Jakub Hubálek. Foto: Vlaďka Zoubková Jakub Hubálek. Foto: Vlaďka Zoubková
14. 3. 2018 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

První zápas jsme hodili za hlavu, do Prahy jedeme pro dva body, hlásí Hubálek

 



Dva odlišné zápasy odehráli florbalisté Vítkovic a střešovického Tatranu. Sobotní duel skončil jednoznačně ve prospěch Tatranu, který měl dobře rozehraný také druhý duel, jenže nevyužil dvoubrankové vedení a nakonec v nájezdech dopustil vyrovnání série na 1:1. A obránce Vítkovic Jakub Hubálek říká, že jeho tým jede do Prahy dvakrát vyhrát.

První zápas se domácím Vítkovicím vůbec nepovedl, prakticky od začátku prohrávaly a odešly poraženy 2:8. „Trochu se nám to nabalovalo: rychle jsme prohrávali o dvě branky a pak se dělo to, že čím více jsme šli do útoku, tím více jsme inkasovali.. Do obrany jsme si dali volno,“ hodnotil s hořkým úsměvem sobotní duel.

Druhý zápas byl ale úplně jiný, Vítkovice sice rovněž prohrávaly o dvě branky, nakonec ale zápas dovedly k nájezdové výhře. „Jeden zápas nebyl z naší strany zápas play off, druhý byl lepší, ale stále to nebylo TOP. První zápas asi ovlivnila určitá nervozita a moc tomu nepřidal ani brzký gól,“ porovnává Hubálek oba zápasy.

Důležité bylo, že se Vítkovice po sobotním výprasku nesložily psychicky. „Nálada v kabině byla asi stejná jako po každém jiném prohraném zápase. Nikdo nemá rád prohry, ale jsou v nich ponaučení, jedná o jeden zápas, takže jsme z toho nedělali vědu, série se hraje na čtyři vítězné,“ hlásí Hubálek.

Obránce, který se do Vítkovic vrátil po zkušené ve Švédsku před svůj tým postavil jasný víkendový úkol. „Jedeme si pro dva body,“ uzavřel Jakub Hubálek.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*