Jan Binder zneškodnil nájezd Maxe Wahlgrena. Foto: Per Wiklund, www.perwiklund.se Jan Binder zneškodnil nájezd Maxe Wahlgrena. Foto: Per Wiklund, www.perwiklund.se
7. 10. 2018 Švédsko (0) KOMENTÁŘŮ

Český souboj vyzněl lépe pro Bindera, Dalen má pátou výhru v řadě

 



Dalen dál vládne švédské superlize. Vyhrál i své páté utkání v novém ročníku a bez ztráty bodu vede tabulku. Stoprocentní bilanci zatím drží také druhé Växjö, které má ale o duel méně. Matěj Jendrišák s Ondřejem Němečkem nevyzráli na brankáře Jana Bindera a Binderův Kalmarsund vyhrál na půdě Linköpingu 5:4.

Matěj Jendrišák v domácím duelu s nováčkem švédské nejvyšší soutěže svůj bodový účet čítající pět bodů nerozšířil. Linköpingu se překvapivě nedařilo, naopak v brance hostů se zápas povedl Janu Binderovi

Binder dokonce ve druhé třetině vychytal nájezd bývalého hráče Chodova a nyní útočníka Linköpingu Maxe Wahlgrena a nasměroval svůj tým k výhře. Nováček, v jehož barvách nastupuje také švédská hvězda Kim Nilsson, se aktuálně nachází na šestém místě tabulky.

Na hřišti se střetli také hvězdní hráči Matěj Jendrišák a Kim Nilsson. Foto: Per Wiklund

Na hřišti se střetli Matěj Jendrišák a Kim Nilsson. Foto: Per Wiklund

Dnes budou mít diváci Nova Sport 1 opět příležitost vidět český souboj. V rámci duelu Helsingoborgu s Linköpingem na sebe narazí Dan Šebek s Patrikem Suchánkem na straně jedné a Matěj Jendrišák s Ondřejem Němečkem na straně druhé. Zápas začíná v 17 hodin.

Výsledky 5. kola:

Falun – Pixbo 9:10 po prodl.
Helsingborg – Mullsjö 7:8 po prodl.
Höllvikens – Växjö 5:7
Lindas – Storvreta 1:7
Linköping – Kalmarsund 4:5 (za hosty chytal BINDER)
Dalen – Örebro 12:2

Výsledky 6. kola:

Lindas – Falun 4:11
Jönköping – Höllvikens 8:5
Örebro – Pixbo 6:5

Dnešní program 6. kola:

16:00 Storvreta – Sirius
17:00 Helsingborg – Linköping (živě Nova Sport 1)


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*