Denisa Billá prožije první soutěžní zápas za Tatran proti Ivanti Tigers. Foto: Tatran Střešovice
17. 6. 2019 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

Denisa Billá zahájí pouť extraligou proti Ivanti Tigers, hned druhé kolo přinese bitvu o Prahu 11

 



Po Tipsport Superlize mužů se svého rozlosování dočkaly také další celostátní soutěže. V extralize žen nebude nouze o zajímavá utkání hned na začátku: například Denisa Billá zahájí soutěž v dresu Tatranu proti Ivanti Tigers, pikantní by mohl být také souboj mezi Jičínem a Chodovem. Ve druhém kole se pak utkají Ivanti Tigers s Chodovem, celou základní část pak uzavře ostravské derby. ¨

Soutěžní los umí nachystat zajímavá utkání a v Extralize žen se to potvrdilo hned na začátku: Denisa Billá totiž v prvním kole nejvyšší soutěže nastoupí s Tatranem proti Ivanti Tigers. Ať už se tento tým jmenoval jakkoliv, pod vedením trenérek Šatalíkové se Šteglovou zažila největší úspěchy. V prvním dějství se proti sobě rovněž postaví celky Chodova a Jičína. V zákulisí se spekuluje o zajímavých přesunech na této trase, také toto utkání tedy může být velmi pikantní. Nováček Bulldogs Brno pak prožije premiéru na palubovce Vítkovic. ¨

Druhé kolo pak přinese bitvu o Prahu 11 mezi Chodovem a Ivanti Tigers, na programu bude také utkání mezi Libercem a Jičínem.

Repríz Superfinále mezi Vítkovicemi a Chodovem se fanoušci dočkají nejprve 26. října v Praze a následně 1. února v Ostravě. Ve stejných datech se pak uskuteční brněnská derby mezi Židenicemi a Bulldogs.

Extraliga nedá vydechnout až do samého konce základní části, na přelomu února a března ji totiž uzavře ostravské derby mezi FBC Ostrava a Vítkovicemi.

Los soutěže zároveň potvrdil, že se do nejvyšší ženské soutěže přihlásily všechny oprávněné celky. Neoficiálně se sice mluvilo o tom, že setrvání v Extralize žen zvažuje především Liberec, ale nakonec mezi přihlášenými týmy figuruje.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*