Jakub Procházka a Martin Nagy oslavují gól do sítě Black Angels. Foto: FBŠ Hattrick Brno, Český florbal Jakub Procházka a Martin Nagy oslavují gól do sítě Black Angels. Foto: FBŠ Hattrick Brno, Český florbal
2. 12. 2019 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Třetí třetina rozhodla. Souboj nováčků ovládl brněnský Hattrick

 



Čtyři góly ze třetí třetiny vynesly Hattricku triumf v dohrávce 14. kola! Black Angels se dlouho v souboji nováčků nejvyšší soutěže drželi, ale na gólové údery Brňanů z posledního dějství odpověď nenašli. Domácím pomohl také dobrý výkon brankáře Filipa Kuhna.

Jako první šli do vedení andělé. A prosadil se kdo jiný než Jakub Boček. Brno pak třemi zásahy vývoj otočilo na svou stranu. Black Angels se ale nevzdali a po trefách Radka Hanáka a Daniela Ludvíka srovnali na 3:3. Poté dokonce měli několik jasných příležitostí na to jít do vedení, ale kýžený čtvrtý gól nepřišel.

Naopak se počtvrté trefili domácí. Matěj Hronek nadvakrát dorazil míček za brankovou čáru a obstaral vítězný gól zápasu. O chvíli později se stejný hráč prosadil podruhé, na 6:3 zvýšil David Coufal a skóre zpečetil svou druhou trefou v duelu Martin Nagy.

„Dneska se hrál hodně otevřený florbal se spoustou šancí na obou stranách. Za stavu 3:1 jsme dostali dva laciné góly a soupeř měl navrch, ale i díky dobře postavené brance nepřeklopil zápas na svou stranu. Třetí třetina se nám povedla podle představ získali jsme rozdílový gól a následné příležitosti plynoucí ze zvýšené aktivity soupeře jsme dokázali potrestat,“ řekl trenér vítězů Marek Fiala.

„Už několikátý zápas v řadě nedokážeme proměnit v klíčových momentech jasné gólové šance. Dneska jsme udělali hvězdu z gólmana domácích a přitom gólových zákroků měl podle mě mnohem víc ten náš. My totiž ty gólovky buď ani nedostaneme do brány, nebo při střelbě do prázdné brány dáme tyčku,“ mrzelo asistenta trenéra Black Angels Petra Pajera.

Dohrávka 14. kola superligy:

FBŠ Hattrick Brno – Black Angels 7:3 (1:1, 2:2, 4:0)
Branky: 20. Jalový (Fuchs), 21. Ondráček (Sládeček), 28. Mar. Nagy (Gold), 44. Hronek (Sládeček), 52. Hronek (Ondráček), 54. Coufal (Mar. Nagy), 58. Mar. Nagy (Coufal) – 8. J. Boček (Hromada), 28. Hanák (J. Boček), 35. Ludvík (Renčín). Diváci: 628.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*