Patrik Suchánek a jeho spoluhráči slaví gól do sítě Liberce. Foto: Martin Flousek, www.xflorbal.cz Patrik Suchánek a jeho spoluhráči slaví gól do sítě Liberce. Foto: Martin Flousek, www.xflorbal.cz
29. 12. 2019 Superliga (7) KOMENTÁŘŮ

Dohrávka v režii Mladé Boleslavi. Středočeši pomalu míří za triumfem v základní části

 



Mladá Boleslav zvládla vítězně televizní dohrávku 19. kola a porazila na domácí půdě Liberec 9:2. Čtyřmi body se na vysoké výhře podílel útočník Martin Tokoš. Středočeši mají v čele superligové tabulky už osmibodový náskok. Do konce základní části přitom zbývá už jen sedm zápasů.

Boleslavští šli v duelu s Libercem do vedení v 11. minutě. Daniel Šebek byl na konci pohledné a rychlé kombinace. Na 2:0 zvýšil po zaváhání Čermáka Jakub Bína a třetí gól domácích vstřelil na konci úvodní části Patrik Suchánek.

Lídr tabulky měl utkání pod kontrolou a nakonec vyhrál 9:2. „Můžeme být spokojeni s tím, jak jsme ten těžký prosinec zvládli,“ pravil po zápase pro klubovou televizi kouč vítězů Petr Novotný. Boleslav hned na začátku ledna čeká velká bitva s Vítkovicemi, která může buďto potvrdit neohrozitelnou pozici Středočechů, nebo naopak ještě zdramatizovat boj o první místo.

„Jsem rád, že dnešní zápas proběhl, protože jet do Vítkovic po tak dlouhé pauze by bylo těžké. Je dobře, že z toho nevypadneme,“ hodnotil Novotný kladně vložení duelu s Libercem mezi svátky. „Ale čeká nás tam určitě jiný zápas než dnes,“ dodal. Boleslav se pak po duelu s Vítkovicemi střetne ve finále poháru s Bohemians.

Dohrávka 19. kola:

Florbal Mladá Boleslav – FBC Liberec 9:2 (3:0, 2:1, 4:1)
Branky: 11. D. Šebek (Tokoš), 17. J. Bína, 20. Suchánek (Tokoš), 26. Höffer (Tadeáš Chroust), 30. D. Šebek (Tokoš), 43. Komárek (Tadeáš Chroust), 45. Tomašík (Milan Tichý), 45. Tadeáš Chroust (Komárek), 52. Tokoš (Tomašík) – 34. J. Kopecký (Lhota), 56. Kološ (Baudisch). Diváci: 620.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

  • trener napsal:

    český florbalový rybníček v přímém přenosu, liberec nemá ani smysl komentovat, u mb , která aspiruje znovu na titul, je snad každému jasné, že s takovým výkonem shoří jako papír v momentě, kdy skutečně začne o něco jít – omluvou jim snad může být jedině kapr a bramborový salát. hodně jsem zvědav na to co předvedou s rozbitými a nekompletními vítkovicemi po novém roce. tento zápas také více napoví a reálných šancích v champions, znovu opakuji o reálných a skutečných, nebude to o představách a snech, náraz může být pro vítkovice docela antimotivační až krutý. jak by řekl klasik – prohrát můžou, bojovat musí…snad to nebude nuda jako v případě televizního zápasu

  • Kazatel napsal:

    A Suchánkovo vědomé, zdraví ohrožující, udeření holí do masky gólmana Liberce, se nijak řešit nebude?

    • napsal:

      nn on přeci chudák to udělal v pádu. Nebo tak nějak to kecal ten blb Sýkora. Jestli to udělal v pádu? Tak možná ,jak na nějakým silvestrovským sranda turnaji, když už má v sobě 3 promile. Jinak je jasný, že si byl moc dobře vědom toho co udělal. Ale kamarád Sýkora ,to neviděl i když stál metr od toho.

  • Fan napsal:

    Proč tady řešíte takové blbosti suchoš je férový hráč 🙂 spíš bych řešil proč v TV nejsou jenom zápasy top týmů, sledovat takové zápasy, kde hráči mají nadváhu a sotva umí běhat je na zblití, zmenšit extraligu na 10 týmů at to má nějakou kvalitu?

    • hokejová extraliga napsal:

      A v hokejový extralize v TV dávají zápasy jen TOP týmů? naopak ,když hraje 1. s 2. o 1. místo dají tam zápas posledního s třetím od konce.

    • Kazatel napsal:

      Toto nebyla moc dobrá reakce.

      To, jaké budou v TV zápasy, je věc, která je jasná už před sezónou. A každý tým má nárok na televizní zápas, možná proto se nedávají jen zápasy „TOP týmů“.

      A „řešit“ takové blbosti, se mi vzhledem k tomu, že článek je o konkrétním zápase, zdá relevantní. Zvlášť, když ten zákrok měl od férovosti dost daleko.

    • FUN napsal:

      Pokud by se superliga zmenšila na 10 týmů, pořad by k zápasu mezi bolkou a Libercem, diky současnému umístění v tabulce, došlo.

Napsat komentář

*