Florbalistky FBS Olomouc mají nové trenérské vedení. Foto: FBS Olomouc
20. 5. 2020 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

Extraligová Olomouc mění trenérský štáb, přicházejí trenéři Sigmundová s Řehákem od mládeže

 



Florbalistky Olomouce vstoupí do nového extraligového ročníku s kompletně změněným realizačním týmem. Ten dosavadní pod vedením legendy tamního FBS Alice Pavlíkové nahrazuje dvojice Dagmar Sigmundová – Radek Řehák, která dosud v oddílu působila u mládeže.

Alice Pavlíková je legendou olomouckého florbalu, naposledy ještě v letošním ročníku zasáhla také do zápasů. Tým vedla od odchodu předchozího kouče Petra Dadeje, výsledkový progres ale nepřišel.

Proto tak nyní Pavlíková, společně s celým realizačním týmem, který čítal trenérku brankářek Lenku Kubíčkovou, kondiční trenérku Alenu Sklenářovou a vedoucí týmu Dominiku Václavíkovou u kormidla extraligových žen končí.

Jejich místa zaujmou nováčci na trenérském stolci extraligy žen – Dagmar Sigmundová s Radkem Řehákem. Dvaačtyřicetiletá Sigmundová a o dva roky mladší Řehák dosud působili u dívčí mládeže, když v FBS vedli juniorky a dorostenky. „Vedení klubu očekává od této razantní změny posun výkonů extraligového týmu a lepší pozici družstva v tabulce extraligy,“ uvedla Olomouc v tiskovém prohlášení.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*