Romana Kiecková (v modrém) v souboji s Lucíou Košturiakovou. Foto: Štěpán Černý. Romana Kiecková (v modrém) v souboji s Lucíou Košturiakovou. Foto: Štěpán Černý.
25. 9. 2020 Ženský florbal (0) KOMENTÁŘŮ

Další hvězdná posila pro Třinec: návrat k aktivní kariéře ohlásila Romana Kiecková

 



Prvoligové florbalistky Třince ohlásily další zajímavou posilu s reprezentačními zkušenostmi. Návrat do aktivního florbalu totiž ohlásila Romana Kiecková, která naposledy působila v FBC Ostrava, na kontě má také extraligový titul s Vítkovicemi a byla součástí českého národního týmu na mistrovství světa žen 2017.

Romana Kiecková začala s florbalem ve Frýdku-Místku a severní Moravě zůstala věrná prakticky po celou kariéru. První extraligovou štací bylo FBC Ostrava, odkud se následně přesunula Vítkovic, se kterými má také extraligový titul.

Zapsala se také do reprezentačních statistik, když byla součástí českého národního týmu na mistrovství světa žen 2017, které se uskutečnilo v Bratislavě. Na zmíněném světovém šampionátu nasbírala dvě branky a jednu asistenci.

Do soutěžního zápasu naposledy zasáhla na konci března 2019 a ani její asistence nezabránila čtvrté prohře FBC Ostrava v semifinálové sérii s Chodovem. Nyní se vrací do florbalového kolotoče v dresu prvoligového Třince, kde již působí bývala kapitánka Ostravy Pavla Kajfoszová.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*