Emelie Wibron. FOTO: Flickr IFF
4. 1. 2021 Ženský florbal - Zahraničí (0) KOMENTÁŘŮ

Porod 12. ledna a play off? Zklamalo by mě, kdybych nebyla ve formě, hlásí Emelie Wibron

 



Jedna z nejlepších florbalistek na světě, čtyřnásobná mistryně světa a zanedlouho devětadvacetiletá univerzálka zatím v této sezoně neodehrála ani jedno utkání, přesto, že v létě tvrdě bojovala za setrvání IKSU a následně přešla pod hlavičku Teamu Thorengruppen. Nyní oznámila, že po porodu svého prvního dítěte by se chtěla vrátit ještě před koncem základní části.

Devětadvacetiletá Emelie Wibron již ve florbale vyhrála prakticky vše, co vyhrát šlo, přesto se po narození svého prvního dítěte plánuje vrátit. O svém rozpoložení promluvila pro lokální noviny Västerbotten-Kuriren.

Vyřazovací část má odstartovat 25. března, první potomek Emelie Wibron se má narodit 12. ledna. „Doufám, že budu mít dostatek času k tomu, abych se pro play off dokázala vrátit v dobré formě, nejraději bych si zahrála ještě před jeho začátkem. Samozřejmě musíte respektovat, že během porodu se může stát něco nečekaného, ale lhala bych, kdybych řekla, že by mě nezklamalo, pokud bych se nedokázala dostat do formy pro play off,“ řekla novinářům Wibron.

I během těhotenství trénovala šestkrát týdně. „Myslím si, že jsem udělala maximum, trénovala jsem šestkrát týdně, převážně na crosových trenažérech a rotopedu. Myslela jsem si, že to bude těžší, ale po celou dobu se cítím dobře,“ uzavřela.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*