Lukáš Procházka vyzve v souboji trenérů Jakuba Robenka. Foto: Martin Flousek, Český florbal Lukáš Procházka vyzve v souboji trenérů Jakuba Robenka. Foto: Martin Flousek, Český florbal
8. 4. 2022 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

Chodov vs. FBC Ostrava: Který čekatel usedne na uvolněný trůn?

 



 V sobotu v O2 Aréně definitivně skončí dominance Vítkovic v Extralize žen. Na uvolněný trůn usedne jeden ze dvou věčných čekatelů ve vítkovickém stínu: buď jejich věčné rivalky z finálových zápasů v řadách Chodova anebo ostravské rivalky z FBC Ostrava. Takové složení Superfinále bude v ženském podání k vidění úplně poprvé.

Oba týmy prošly nečekanou cestou až do superfinálových bran, které se před nimi otevřou v sobotu po obědě.

FBC Ostrava porazilo 4:0 na zápasy Vítkovice a velmi rázně tak utnulo sérii jejich sedmdesáti výher v řadě. Upřímně, takový výsledek semifinále nečekal asi vůbec nikdo a směrem k Chodovu je to pořádně ostrá vizitka.

Ten se v průběhu prvního semifinálového víkendu trápil, jenže od zápasu číslo 3 našel své ztracené jistoty, dost možná také proto, že se na lavičku vrátil čerstvý trenér ženské reprezentace Lukáš Procházka.

Oba týmy vědí, že už záleží jen na nich. Faktor „Vítkovice“ v Superfinále nebude hrát roli, jejich trůn je volný.

Usedne na vysněný trůn Chodov anebo se potvrdí premisa, že FBC Ostrava je v jednom zápase tím vůbec nejnebezpečnějším soupeřem?

Na tuto zásadní otázku budeme znát odpověď již v sobotu odpoledne.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*