19. 3. 2011 Superliga (5) KOMENTÁŘŮ

Vítkovice zlikvidovaly brněnské Buldoky v poslední třetině

 



Opatrné utkání, málo branek a možná i prodloužení. Tak to vypadalo v Brně po dvou třetinách třetího zápasu série. Jenže v poslední části Vítkovice zabraly, čtyřikrát skórovaly a zvítězily 5:1.

První třetina sobotního duelu nic extra nepřinesla. Brankáři obou celků drželi střelce protivníka na uzdě, a ti tak mohli o první přestávce zpytovat svědomí. Jenže bylo to málo platné. Ani druhá část nic převratného nepřinesla. Téměř osm set diváků vidělo po jedné brance na každé straně.

Všichni tak s nadšením očekávali, co se bude dít ve třetí části. V té Vítkovice vytáhly všechny své zbraně. Matin Tokoš, Lukáš Hrubý, Petr Kološ. To je trojice jmen, která se postarala o čtyři tvrdé zásahy do brněnských srdcí.

Vítkovice se tak v sérii ujaly vedení 2:1 na zápasy a v neděli před televizními kamerami mohou rozhodnout o svém postupu do semifinále.

Statistika:

Bulldogs Brno – 1. SC WOOW Vítkovice 1:5 (0:0, 1:1, 0:4)

Branky: 20:21 Jiří Knotek (Petr Kadlec) – 34:42 Vít Hrubý (Petr Kološ), 43:46 Martin Tokoš (Patrik Suchánek), 49:31 Petr Kološ (Jiří Mojžíšek), 50:32 Petr Kološ, 52:24 Lukáš Hrubý (Patrik Suchánek). Rozhodčí: Jakub Furmánek – Vlastimil Šolc. Vyloučení: 3:3. Využití: 1:0. Diváci: 796.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • WooW napsal:

    To jsme cekali,to jsme cekali,heja heja to jsme cekali!

  • Jura napsal:

    Na rozdíl od nedělní Dubiny tam byla i dobrá práce rozhodčích. Pískaná rovina, systém padni komu padni a jasné dané jaké zákroky se nechají a jaké už písknou. To bohužel v mnohých zápasech chybí, pak jsou zbytečné zmatky a vzrůstající emoce hráčů hrozí spíš úrazem než pěknou hrou.

    • třeba ten Ťopkův loket... napsal:

      …jak skolik před brankou Ondráčka, to byla příkladná ukázka nastavení hranice přestupků… mám rád tyhle objektivní komentáře… bejt to obráceně, tak podají Vítkovice okamžitě podnět k DK, jak je teď jejich dobrým zvykem, a ještě ten jejich hlavní sponzor pár Brňáků při náhodné cestě kolem zapisovatelského stolku zalehne, jak je zase jeho dobrým zvykem :-)))…

      • ... napsal:

        3-1 ;-).. tak si běž brečet jinam… někdo hraje na 4 někdo zase na 2 vítězné… brnooo, brnooo

      • jura napsal:

        Přečti si datum a čas. V sobotu snad nebylo co vytknout. A to že rozhodčí v neděli ten loket neviděli, je jejich chyba. Předpokládám že jim to delegát patřičně vytknul. A proto tu píšu o těch emocích.

Napsat komentář

*