Milan Koubek nakonec dokázal Pardubice dovést k záchraně. Foto: Sokoli Pardubice Milan Koubek nakonec dokázal Pardubice dovést k záchraně. Foto: Sokoli Pardubice
28. 4. 2022 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Zachráněné Pardubice už v nejvyšší soutěži nepovede Koubek

 



Díky velkolepému obratu v baráži mohli slavit florbalisté Pardubic záchranu v Livesport Superlize. S Bulldogs Brno už prohrávali 0:2 na zápasy, ale nakonec po třech výhrách sérii ovládli 3:2. U mužstva už nebude v nadcházející sezoně pokračovat jako hlavní kouč Milan Koubek. Jméno nástupce klub zatím neoznámil.

Koubek převzal Sokoli v prosinci 2021 po Martinu Zozulákovi. Ten se přesunul z lavičky zpátky na hřiště a Pardubičtí nakonec vybojovali záchranu poté, co vyhráli sérii 2. kola play down a zmiňovanou baráž. V ní přitom Východočeši stáli na kraji pomyslné propasti a byli kousek od sestupu do 1. ligy.

„Milan splnil cíl, který jsme si všichni před jeho příchodem stanovili, a to byla záchrana superligy. Milan do týmu přinesl přesně to, co kluci v daný moment potřebovali, a určitě má na záchraně superligy v Pardubicích velký podíl. Za to mu samozřejmě patří velké díky! Od začátku jsme však byli domluveni, že jeho příchod na střídačku A týmu je pouze dočasný a po sezoně v této roli z časových důvodů pokračovat nebude,“ osvětlil situaci generální manažer klubu Zozulák.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*