Diváci uvidí Elišku Krupnovou v dresu Pixba na českém sportovním kanále! Foto: Per Wiklund, www.perwiklund.se Diváci uvidí Elišku Krupnovou v dresu Pixba na českém sportovním kanále! Foto: Per Wiklund, www.perwiklund.se
10. 8. 2022 Ženský florbal - Zahraničí (0) KOMENTÁŘŮ

Czech Open i s Krupnovou. Chci získat zlato v SSL, říká kapitánka reprezentace ke smlouvě s Pixbem

 



O nejbližší budoucnosti útočnice Elišky Krupnové je jasno. Den před začátkem turnaje Czech Open 2022 potvrdilo Pixbo, že v jeho řadách bude pokračovat. Kapitánka české ženské reprezentace podepsala nový roční kontrakt s roční opcí.

O budoucnosti Elišky Krupnové je jasno. Kapitánka české ženské reprezentace přidá minimálně osmou sezonu v dresu Pixba Wallenstam, podepsala totiž nový roční kontrakt s roční opcí. „Je skvělé, že mohu prodloužit smlouvu s Pixbem Wallenstam. Cítím, že jsem ještě neskončila, stále si myslím, že mohu týmu hodně přispět a chci bojovat o účast ve finále SSL a o zlato. Také se mi líbí v týmu a v Göteborgu,“ řekla Krupnová v tiskovém prohlášení oddílu.

Spokojený je také hlavní trenér Jonas Gustafsson. „Byla a bude pro Pixbo nesmírně důležitou hráčkou. Její schopnosti, společně s rozhodovacími dovednostmi, jak v útoku, tak v obraně, z ní dělají hráčku světové třídy. Její příspěvek týmu násobí také silné vůdcovské schopnosti, které používá k nastavení vysokých cílů, šíření dobré nálady v týmu a sdílení zkušeností,“ uvedl trenér.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*