21. 3. 2011 Superliga (10) KOMENTÁŘŮ

Bylo to rychlé, ale na to se zeptejte v Boleslavi, říká Cepek

 



Stačily tři zápasy. Chodov dokonal postup do semifinále už v sobotu v Mladé Boleslavi. A to i přesto, že v základní části dvakrát Středočechům těsně podlehl. Podle Radima Cepka se ale tým z pražského Jižního Města lépe na play off připravil.
V Mladé Boleslavi sledovalo smutný konec sezony téměř sedm stovek diváků. S postupem do semifinále odjížděl domů Chodov. Stav 3:0 na zápasy tipoval málokdo.

„Ani já jsem nečekal, že to bude tak rychlé, opravdu ne,“ řekl Radim Cepek, který pražský celek posílil v průběhu zimního přestupního období.

„Ale proč to tak skončilo, na to se asi musíte zeptat soupeře. My jsme se akorát na zápasy play off důkladně připravovali. A asi trochu jinak než v základní části a než je tady zvykem. Ale Boleslav podle mne hrála na své možnosti, to vy novináři jste z toho udělali vyrovnanou dvojici,“ usmál se Cepek.

Chodov se tak možná posunul do čtyřky nejlepších i díky jeho zkušenostem. On sám přitom nijak velký podíl na gólovém přídělu do sítě Mladé Boleslavi neměl.

„Nedaří se nám dávat tolik gólů. Ale myslím, že hra mojí lajny byla lepší než v prvních dvou zápasech. Ale já v play off nikdy moc gólů nedávám. Raději držím tým pohromadě a pomáhám víc takticky než střelecky. Mám pocit, že na Boleslav to fungovalo,“ říká.

Chodov se v semifinále střetne v derby se Střešovicemi. „Tatran bude jiný oříšek. Uvidíme, jak to bude vypadat. Jsou velcí favorité a myslím, že mají větší kvalitu, ale kdo ví,“ přemýšlí. Vodítkem prý ani nemůže být lednové střetnutí, kde Chodov svého rivala přehrál.

„To je sice pravda, ale bylo to spíš o štěstí. Přehrávali nás a nepadalo jim to tam. Střešovice ještě nikdy v semifinále neprohrály. Na nás bude, abychom zabojovali, a třeba dáme nějaké góly a uděláme z toho drama. Když přijdou diváci, bude to dobré pro florbal,“ přemýšlí Radim Cepek.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • finale napsal:

    Troufam si tvrdit, že je reálné vypadnutí obou loňských finalistů, letos již v semifinále. Chodov vs. Tatran 3:1, především díky Cepkovi, který týmu pomůže psychicky a takticky a také díky gólmanům. Sice Bary dlouho nechytal, ale Zich Tatran nepodrží. Ve druhé dvojici to skončí 3:2 pro FBC, především díky pohodě z letošní sezony a taky obrovské ofenzivní síle. Gólmani Vítkovic nejsou nijak kvalitní, takže očekávám otevřený florbal s mnoha góly. Uvidíme, jak se budu mýlit 🙂

    • Syky napsal:

      Nemyslím si že by měli Vítkovice nekvalitního brankáře, co potom se dá říct o brankáři Ostravy .. Chodov s Tatranem bych viděl letos na 5 zápasů, bude to velmi vyrovnaná série. Dá se také očekávat dost fanoušků, takže uvidíme. Každopádně hodně štěstí ve hře všem 4 celkům co se dostali do semifinále. A ještě k těm brankám, Ostrava hraje velmi otevřený florbal, tak se dá branek očekávat opravdu dost, druhé semifinále bude spíše o taktice, nepadne tolik gólu. Pouze můj názor.

      • finale napsal:

        jj tvuj nazor o brankach sdilim. Tak golman ostravy odchytal da se rict temer vsechny zapasy a umistil se myslim na 5. fleku mezi golmany coz je dobrej vysledek. Ten Chodov ale favorizuji mozna na viteze cele souteze ..

        • FlorbalBazar.cz napsal:

          Play-off je jiná soutěž,v ostravě je to jasná věc pro vítkovice

          • Luba napsal:

            Taky si myslím, že Vítky by měli vyhrát. A ke golmanům. Nemyslím si, že by FBC proti Liberci nějak podržel golman. Už jen podle těch gólů co jsme viděli.

          • Vítky postoupí napsal:

            Taky to tak vidím, Vítkovice vyhrají 3:1 na zápasy.

          • ;-) napsal:

            Pokud v jejich prospěch opět něco kontumují, tak pravděpodobně ano 😀 Ale v FBC si na to snad dají pozor 😀

  • ?!? napsal:

    Letos vyhraje podle mě Chodov….

  • floyd66 napsal:

    Já bych Vítkovice zase do finále tak rychle neposílal. Nemůžete opomenout dvě vítězství FBC v základní části a nezpochybnitelný fakt, že hráči “ vítek “ budou před semi z „pepíňáků“ pěkně p…..í. Každopádně se těším na pěkné zápasy a doufám že před pořádnou diváckou kulisou si to fandové obou týmů užijou.

Napsat komentář

*