26. 3. 2011 Superliga (11) KOMENTÁŘŮ

Von der Pahlen rozhodl v prodloužení. Tatran šťastně vede

 



Ještě chvilku před koncem měl Chodov na dosah první semifinálové vítězství, nakonec ale střešovický Tatran dokázal dramatický duel otočit. Johan von der Pahlen vyrovnal osm vteřin před sirénou v odloženém vyloučení a obrat dokonal Švéd v sedmé minutě nastavení. Tatran vede v sérii 1:0 na zápasy.

Velký podíl na úspěchu Tatranu měly v sobotním zápase bezesporu přesilové hry. Střešovičtí totiž dokázali potrestat všechny tři chodovské přestupky proti pravidlům a z početní převahy udeřili také v prodloužení.

Chodov začal nebojácně a vypracoval si dvoubrankové vedení. Domácí celek ale skóre pěti po sobě jdoucími góly otočil na 5:2. A houpačka pokračovala. Čtyři góly v řadě dal zase Chodov.

Nervózní poslední minuty přinesly ještě dvojí vyrovnání Tatranu. Na Sýkorovu branku reagoval rychle Fin Hokkanen. Jendrišákův gól na 6:7 pro Chodov smazal Švéd Von der Pahlen.

Rozhodující okamžik nastal tři minuty před koncem prodloužení, kdy se Sýkora nedočkal návratu z trestné lavice. Johan von der Pahlen se totiž nejlépe orientoval na brankovišti a dovršeným hattrickem uzavřel výsledek zápasu.

Tatran Omlux Střešovice – TJ JM Chodov 8:7 pp (2:2, 3:2, 2:3 – 1:0)
Branky: 16. Vávra (Richter), 20. Fridrich (Vávra), 23. Von der Pahlen (Richter), 24. Richter (Von der Pahlen), 31. Tušek, 53. Hokkanen (Von der Pahlen), 60. Von der Pahlen (Fridrich), 67. Von der Pahlen (Fridrich) – 2. Sýkora (Cepek), 7. Šochman (Mikeš), 37. Vrána, 40. Podhráský (Krečmer), 49. Majer (Šochman), 53. Sýkora (Zozulák), 54. Jendrišák (Mikeš). Rozhodčí: Novák, Škaloud. Vyloučeni: 1:3. Využití: 3:0. Stav série: 1:0.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • Martin napsal:

    Mám pocit že tu bude živo 🙂 ale jinak pro nezaujatého diváka pěknej zápas

  • Šéf napsal:

    Doufám, že se pánům Novákovi a Škaloudovi spí dobře. Velebnosti, jdu blejt. Florbal je pořád tam, kde je. Ve sračkách. Teda v plenkách.

    • Abc napsal:

      nebleješ tu nějak často?

      • Quido napsal:

        No . Ja videl jen online stream, ale sudi zapas jednoznacne ovlivnili a Tatranu fakt pomohli uz tesne pred koncem treti tretiny. Pred vyrovnavacim golem tam byl nepotrestany faul na hosty a pak vznikl faul ze strany Chodova. Je mi to lito, ale proste to nezvladli…

    • ... napsal:

      Pánové, když už tak kritizujete tak doufám, že jste už někdy pískali!! Kritiků je dost, ale kolik z nich si to zkusilo…

      • Ondra napsal:

        Co to probůh meleš? To jako můžou kritizovat jen ti, co už někdy zkusili pískat? Jestli si to vážně myslíš, tak to teda potěš…

  • Prodloužení napsal:

    V prodloužení dát 2minutovku za sekání ,ještě v tak vyhroceném zápase ,chce odvahu :D. Snad dnes Chodov srovná sérii 8)

  • rozhodci napsal:

    Komentář trenéra hostí Lukáše Procházky: ,,Jsem hrdý za kluky, že zápas dokázali otočit. Utkání jsme si prohráli vlastní chybou v poslední minutě. Výkon rozhodčích nebudu komentovat. Kdo na utkání byl, udělá si obrázek sám“. No jo oskar a prema ty sem v tyhle sezone este nevidel piskat aspon podprumerne nechapu jak muzou piskat extraligu a este k tomu takovyhle zapas

  • go napsal:

    GO TATRAN !!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂

  • Super D napsal:

    Nevim co je za problem, rozhodci automaticky piskaji pro domaci tym ve vetsine sportech.

  • Štěstí napsal:

    Ten Tatran má skutečně stěstí víc, než kterýkoliv jiný tým….vždy mají opravdu ve vypjatých chvílích rozhodující slovo a stojí při nich všichni svatí….snad jim to dnes Chodov vrátí a celou sérii vyhraje…jinak nic proti Tatranu, ale je až neuvěřitelné, jak ty zápasy vždy strhnou na svoji stranu.

Napsat komentář

*