Zápas Tatranu s Chodovem je šlágrem programu. Foto: Tatran Střešovice Zápas Tatranu s Chodovem je šlágrem programu. Foto: Tatran Střešovice
23. 9. 2023 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

PREVIEW: Zápas Tatranu s Chodovem dominuje víkendovému programu Extraligy žen

 



Druhý víkend v řadě přinese díky Champions Cupu okleštěnou nabídku Extraligy žen. Na programu jsou nyní pouze tři utkání, mezi kterými ční jednoznačný šlágr v podobě pražského derby mezi Tatranem Střešovice a Chodovem. Utkají se také hráčky Bohemians se Znojmem a Bulldogs Brno vyzve Třinec.

Bulldogs Brno – FBC Intevo Třinec
Sobota, 17:30, SH SportPoint Brno
Ve své podstatě velmi zajímavé utkání. Třinec čeká střet na hostující palubovce s aktivně hrajícím Brnem, rozhodně se bude jednat o zajímavou prověrku z pohledu nováčka. Ten ukázal, že se soupeřů nezalekne, je otázkou, na co to bude stačit právě proti Bullodgs, kteří jsou favoritem zápasu.
Tip Florbal.cz:
Výhra Bulldogs za 3 body

FbŠ Bohemians – TJ Znojmo LAUFEN CZ
Neděle, 17:00, Jedenáctka VS
Bohemians už v sezóně dokázali porazit Třinec, nyní je čeká další zápas s nováčkem, tentokráte vyzvou Znojmo. To se od začátku sezóny potýká se svými vlastními problémy, které by ale postupně měly být řešeny. Jednoznačným favoritem je přesto pražský tým.
Tip Florbal.cz:
Výhra Bohemians za 3 body

PSN Tatran Střešovice – FAT PIPE FLORBAL CHODOV
Neděle, 17:00, STODOLA Aréna Střešovice
Patrně to nejlepší z víkendového programu. Zároveň se jedná o první souboj mezi týmy z loňské TOP 4, což je jistě dalším důvodem, proč si zápas Střešovic s Chodovem nenechat ujít. Lze očekávat emotivní duel plný branek, ve kterém by Chodov poprvé měl výrazně ukázat, že má zkušenější tým než Tatran, který přeci jen ještě potřebuje nějaký čas a jeho výkonnost by měla postupně růst.
Tip Florbal.cz:
Výhra Chodova za 3 body


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*