Šlágrem kola je souboj FBC Ostrava a Tatranu Střešovice Foto: FBC Ostrava Šlágrem kola je souboj FBC Ostrava a Tatranu Střešovice Foto: FBC Ostrava
28. 9. 2023 Extraliga žen (2) KOMENTÁŘŮ

PREVIEW: Nabité sváteční kolo! Souboj FBC s Tatranem, bitva o play off i derby

 



Pořádně nabité bude sváteční 4. kolo Extraligy žen. Proti sobě totiž svede například FBC Ostrava a Třinec, mezi Třincem a Libercem se odehraje zajímavá bitva o play off, na programu je také moravské derby anebo souboj neporažených Bohemians s Vítkovicemi.

FBC ČPP Bystroň Group Ostrava – PSN Tatran Střešovice
15:00, ČPP Aréna
Po delší době se odehraje kompletní kolo a začíná šlágrem mezi FBC Ostrava a Tatranem Střešovice. Bude zajímavé sledovat, jak se FBC dokáže vrátit po Champions Cupu, Tatran pak ukázal svou určitou herní vyspělost už proti Chodovu. Velmi zajímavý zápas a náš dílčí tip? V zápase padne více než 12 branek.
Tip Florbal.cz:
Výhra FBC za 3 body

1. SC TEMPISH Vítkovice – FbŠ Bohemians
15:00, SC Dubina Ostrava
Do extraligového kolotoče se vrací také Vítkovice a proti nim bude stát celek Bohemians, který zatím nasbíral fakticky povinných šest bodů a vylepšuje si pozici směrem k play off. Nyní čeká omlazený zelenobílý tým zkouška proti Vítkovicím, které musí překonat zklamání z Champions Cupu a prokázat svou větší kvalitu.
Tip Florbal.cz:
Výhra Vítkovic za 3 body

FBC Intevo Třinec – Crazy girls FBC Liberec
16:00, SH STARS Třinec
Možná nenápadný souboj v rámci programu, nicméně velmi důležitý z pohledu souboje o play off. Pokud se má potvrdit určitá premisa, že do play off postoupí osm týmů, které v nejvyšší soutěži zůstaly po minulém ročníku, musí nyní Liberec poprvé zabrat. Jeho výkony zatím nejsou optimální, kdežto Třinec získal velmi cenný bod proti Bulldogs. Tento zápas se vyplatí sledovat. Náš dílčí tip? Více než 10 branek v tomto zápase nepadne.
Tip Florbal.cz:
Výhra Liberce za 3 body

FBS Olomouc – K1 Florbal Židenice
17:00, SH Čajkaréna Olomouc
Moravské derby bude pro oba týmy zajímavým měřením sil. Lze očekávat poměrně ofenzivní utkání, ve kterém by Olomouc měla plnit roli favorita, ovšem ani nováčka z Židenic nelze podcenit, protože jsou zatím stoprocentní. Olomouc by ale postupem času měla vytěžit z větších zkušeností s nejvyšší soutěží.
Tip Florbal.cz:
Výhra Olomouce za 3 body

Bulldogs Brno – TJ Znojmo LAUFEN CZ
17:30, SH SportPoint Brno
Brněnské Buldočky ztratily bod proti Třinci, nyní je čeká souboj s dalším nováčkem. Ten má zatím velké problémy s počtem hráček, proto bude určitou alfou a omegou tohoto zápasu především to, v jakém počtu se Znojmo dostaví k zápasu. Každopádně jsou brněnské florbalistky favoritem, tím spíše po zmíněné ztrátě proti Třinci, po které trenérský štáb nebude chtít připustit další podobnou ztrátu.
Tip Florbal.cz:
Výhra Bulldogs za 3 body


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

  • PJ napsal:

    Nějak vám to tipování nevychází, kromě těch předem úplně jasných.

  • Kritik napsal:

    A k tomu ta kvalita placených přenosů, viz dnešní vysílání z Vítek, super. No určitě je velká sledovanost, mám pocit , že už polovina nesleduje ženskou složku.

Napsat komentář

*