Souboj Vítkovic s Chodovem proběhne před televizními kamerami Foto: Florbal Vítkovic Souboj Vítkovic s Chodovem proběhne před televizními kamerami Foto: Florbal Vítkovic
7. 10. 2023 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

PREVIEW: Židenice vyzvou Liberec, končí se televizním šlágrem kola

 



Šesté kolo Extraligy žen nabídne opět několik zajímavých duelů. V sobotu se utkají v klíčovém souboji o play off hráčky Židenic a Liberce, o den později zase přijede Tatran Střešovice do Olomouce. Celé kolo pak vyvrcholí v pondělí, kdy se před televizními kamerami ČT Sport utkají celky Vítkovic a Chodova o první místo.

Program 6. kola Extraligy žen

TJ Znojmo LAUFEN CZ – FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Sobota, 17:00, SH TJ Znojmo
Premiéra nového hlavního trenéra Znojma Jiřího Uhra nepřichází proti nejsnadnějšímu soupeři. Pro Znojmo se současně bude jednat o první zápas proti týmům z elitní čtveřice soutěže. Může jen překvapit a FBC pouze a jen ztratit. Bude zajímavé sledovat, jakým způsobem udrží Ostrava standard své hry v průběhu celého zápasu.
Tip Florbal.cz:
Výhra FBC za 3 body

K1 Florbal Židenice – Crazy girls FBC Liberec
Sobota, 18:00, VUT CESA Brno 1
S ohledem na úvodní výsledky Extraligy žen se jedná o velmi důležitý zápas z pohledu boje o play off. Liberec totiž pocitově spíše ztratil dva body s nováčky soutěže, Židenice naopak porazily Olomouc. Vítěz zápasu si každopádně hodně pomůže v souboji o předpokládané poslední místo v osmičce postupujících do play off. Především to platí u Židenic, které by získaly další zajímavé body.
Tip Florbal.cz:
Výhra Židenic za 3 body

FbŠ Bohemians – Bulldogs Brno
Sobota, 19:30, Jedenáctka VS
Potenciálně velmi zajímavý zápas mezi dvěma týmy, které bojují o co nejlepší pozici pro play off. Dá se očekávat také velký souboj brankářek, a tak by nebylo překvapením, kdyby padlo méně branek. Favoritem zápasu je přeci jen o něco kvalitnější tým Bulldogs.
Tip Florbal.cz:
Výhra Bulldogs za 3 body

FBS Olomouc – PSN Tatran Střešovice
Neděle, 14:00, SH Čajkaréna Olomouc
V Olomouci je založeno na zajímavý a ofenzivní souboj. Bude zajímavé sledovat, jak se Tatran popere s hostujícím prostředím a nepříjemným stylem soupeře. Pro omlazený tým to bude zajímavá zkouška, která jistě bude stát za sledování. Olomouc se navíc mohla uklidnit po výhře na Bohemians a založeno je tak na opravdu hezký souboj. Náš tip? Padne minimálně 12 branek.
Tip Florbal.cz:
Výhra Tatranu za 3 body

1. SC TEMPISH Vítkovice – FAT PIPE FLORBAL CHODOV
Pondělí, 17:00, SC Dubina Ostrava – Televizní utkání na ČT Sport
Program 6. kola zakončí pondělní první televizní utkání z Extraligy žen. Mezi Vítkovicemi a Chodovem se současně odehraje bitva o 1. místo v soutěži, protože oba týmy zatím neztratily ani bod. Oba týmy mají své zbraně, které jsou dobře známé, Vítkovice navíc v posledních týdnech absolvují náročnější program. Našim tipem je, že se zápas nerozhodne v základní hrací době.
Tip Florbal.cz:
Remíza po základní hrací době


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*