Martin Tokoš se rozhodl prodloužit spolupráci s Mladou Boleslaví. Foto: Martin Flousek, Florbal Mladá Boleslav Martin Tokoš se rozhodl prodloužit spolupráci s Mladou Boleslaví. Foto: Martin Flousek, Florbal Mladá Boleslav
24. 4. 2024 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Tokoš prodloužil v Boleslavi o 2 roky

 



Až do konce ročníku 2025/2026 by měl v Mladé Boleslavi působit útočník Martin Tokoš. Středočeský klub totiž na svém webu oznámil dvouleté prodloužení smlouvy. V Boleslavi působí Tokoš od sezony 2018/2019.

„Martin je v Mladé Boleslavi doma už šest let a po celou dobu je výraznou tváří našeho superligového týmu. Jeho výkonnost často kulminuje v rozhodujících obdobích či okamžicích, což je aspekt, který na Martinovi oceňují i trenéři reprezentace. Letos nás Martin trochu napínal, čísla neměl vůbec dobrá, ale v play off byl skvělý a týmu hodně prospěl. Pro zranění ze šestého semifinále nemohl týmu pomoci v úplném závěru sezony a je tedy i z tohoto pohledu dobře, že se naše cesty nerozejdou v tuto chvíli a budeme další dva roky společně bojovat za Bolku,“ řekl k prodloužení vzájemné spolupráce generální manažer klubu Tomáš Pacák.

Za šest sezon odehrál Tokoš za středočeský tým 201 zápasů, v nichž posbíral 220 bodů. V minulosti působil dlouho ve Vítkovicích, se kterými má dva mistrovské tituly. Po angažmá ve Švédsku (Jönköpings IK, Dalen a Falun), kde dokázal s Falunem vybojovat mistrovský titul, a Švýcarsku (Chur) se vrátil právě do mateřských Vítkovic, odkud pak přestoupil do Mladé Boleslavi. Tam má na svém kontě dvě superligová zlata. V nedávno skončeném play off kvůli zranění nezasáhl do sedmého zápasu semifinálové série a také superfinále s Tatranem sledoval zraněný ze střídačky.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*