3. 4. 2011 Superliga (8) KOMENTÁŘŮ

Remedicum vyzrálo na Vítkovice a vymodlilo si pátý zápas

 



Semifinálová série mezi FBC Ostrava a Vítkovicemi jde do finálového rozstřelu. Ten si vynutili hráči Remedica, když ve 4. zápase zvítězili 5:4. Lví podíl na tom měl Michal Šmída, který byl u tří branek hostů.

Úvod utkání patřil Vítkovicím. Už ve 4. minutě se prosadil Polášek. Jenže pak WOOW přestalo střílet branky, naopak jejich městský rival je dávat začal. Postupně se trefili Hanic, Dziurdzik a ve druhé části Šmída. Rázem tak činily rozdíl ve skóre dva góly.

Ve druhé periodě sice Tomašík dokázal snížit, ale bylo to znovu Remedicum, kdo udeřil. Třetí část tak měla definitivně rozluštit tajenku nedělního duelu. Drama ze zápasu udělal Suchánek parádní střelou pod břevno, ale znovu se opakoval ten stejný scénář.

Na řadu přišlo FBC a jeho pátý zásah. Osm vteřin před koncem sice Jankulár snížil na rozdíl jediného gólu, ale to bylo příliš pozdě na to, aby se Vítkovicím podařilo vyrovnat.

Ostravská série mezi FBC a Vítkovicemi tak míří do pátého zápasu, který bude hostit stejně jako v prvních dvou případech ostravská hala Sareza.

Statistika 4. zápasu:

1. SC WOOW Vítkovice – FBC Remedicum Ostrava 4:5 (1:2, 1:2, 2:1)
Branky: 4. Radim Polášek, 27. Milan Tomašík, 52. Patrik Suchánek, 60. Pavel Jankulár – 7. Dominik Hanic, 18. Michał Dziurdzik, 27. Michal Šmída, 36. Jakub Robenek, 58. Michal Šmída. Rozhodčí: Marek Nováček – Ondřej Vašíček. Vyloučení: 1:1. Bez využití. Diváci: 623. Stav série: 2:2.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • Hankas napsal:

    Gratuluju Remedicu k vítězství…jen by mě zajímalo, kolik Vašíček dostal na ruku, nebo zdali tak pískal z čísté lásky k Pepinu

  • jura napsal:

    nebreč

    • Hankas napsal:

      nebrečím…nepopírám, že byli lepší, to ani v nejmenším…byli jasně lepší…ale nemohu se zbavit dojmu, že s rozhodčím nebylo vše v pořádku 😀

      • Ondra napsal:

        nemyslím si, že by byl někdo schopný je podplatit… znám osobně majitele klubu, a pochybuji 🙂

      • Ostrava napsal:

        Mně se zase zcela neobjektivně zdálo, že připískávali vám. Na vyloučení dnes 1:1, včera vám rozhodčí neuznali regulérní gól, ale dnes to byla přinejmenším rovina. Ještě se mrknu na videoonline s chladnou hlavou, ale dnes jsme asi fakt byli lepší. Teď držme palce Tatranu, aby zůstaly v Ostravě dvě medaile a ve středu se rozhodne. Pro Ostravu jen dobře, že uvidí 5 krásných a napínavých zápasů se skvělou kulisou. I naši fanoušci se už od vás naučili fandit 🙂

        • napsal:

          Některé výroky rozhodčích byly přinejmenším zvláštní, ale faktem je, že Remedicum šlo asi vítězství více naproti a vyhrálo zaslouženě.

  • super článek napsal:

    Fakt super článek … divím se, že se autor pod tohle nebojí podepsat … už je to dokonce tak daleko, že nejenže se to píše bez přítomnosti „redaktora“ na utkání, ale už i z onlinu se dozvím více informací než z článku.

    Není náhodou o dost lepší napsat úvod a statistiky z utkání a poté článek zaktualizovat později o rozhovory či dojmy z utkání od těch co tam aspoň byli? Tvorba tohoto článku byla jen ztráta času pro autora a pro ty co ho četli s nadějí, že se o tom zápase taky třeba něco dozvědí 🙁 :/

Napsat komentář

*