16. 4. 2011 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Ostrava se poučila a tentokrát si to pohlídala, tvrdí zklamaný Ondrušek

 



Jakoby měl talent na takové góly. Zbývaly čtyři minuty do konce a Tatran prohrával o dvě branky. Jenže v ten monet dostal Tom Ondrušek balón na levý mantinel, vstřelil kontaktní gól a dostal Tatran do hry. Podobně tomu bylo i ve druhém utkání, ale tentokrát měla pro Ondruška jeho trefa hořkou příchuť.

„Těžko se mi to hodnotí. Až na posledních patnáct minut to bylo špatné, Tatran má rozhodně na víc. Bohužel, pokud si to teď dvakrát nevybojujeme, tak si to asi nezasloužíme,“ byl kritický Tom Ondrušek.

Smutek byl ve tváři kapitána juniorské reprezentace zřejmý. „Zklamaní jsme, co si budeme nalhávat. Ale to nic nemění na tom, že do toho zítra půjdeme zase naplno. Trochu si to rozebereme, pobavíme se o tom a půjdeme vrátit sérii do Prahy.“

Tom Ondrušek v akci

Střešovická naděje se zachovala v závěru zápasu podobně jako ve druhém utkání. Svým gólem chtěla nakopnout Tatran k otočení zápasu. Tentokrát to ale nevyšlo. „Měl jsem naprosto totožné pocity. Věřil jsem, že to vyjde. Jenže Ostrava si to velmi zkušeně pohlídala, navíc měla další velké šance,“ doplnil Ondrušek.

Ostrava znovu vytáhla svou největší zbraň, a to hru dopředu. „Samozřejmě šest branek není zrovna málo, ale je potřeba vnímat fakt, že se Ostrava nedostala do finále náhodou. Zase jsme ale dostali stejné góly, je to pořád dokola,“ kroutila hlavou střešovická pětadvacítka.

Ale i Tatran měl v utkání silné pasáže. Bohužel jich bylo méně, než těch nepovedených. „Je to finále a tady musí jít krása stranou. Důležitější je výsledek. Dnes jsme zase hráli v některých fázích výborně, ale hned na to vypneme. Takhle se prostě finále hrát nedá.“


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*