19. 5. 2011 Superliga (3) KOMENTÁŘŮ

Gólman Dřízhal končí ve Spartě

 



Sparta prochází po sestupu do druhé nejvyšší soutěže velkou obměnou. Z kádru však zmizí i jedna tradiční opora. Alespoň na nějakou dobu opustit florbalové prostředí se rozhodl gólman Vladan Dřízhal.

„Bylo to po vzájemné dohodě. Kvůli zklamání ze sestupu to není, to už naštěstí pominulo. Ale ve Spartě zůstává dobrý brankář. Takže pokud se klukům podaří vrátit zpět, tak alespoň nebude začínat rovnou naostro v extralize,“ říká dlouholetá brankářská opora Sparty.

„Nikam nemířím, pauzu jsem potřeboval. Jestli se mi někdo ozve, zvážím to, ale rozhodně se někam aktivně angažovat nechci,“ dodává Vladan Dřízhal.

Gólmanský tandem Sparty budou v příští sezoně tvořit devatenáctiletý Michal Kotouček a nově také Miroslav Holenda, který v minulosti působil v Litvínově a Znojmě. „Michal Kotouček i přes své mládí už loni ukázal, že má na to, aby gólmanskou pozici ve Spartě zvládl. Navíc k nám míří Holenda, který má za sebou několik let zkušeností ve druhé lize a chytal i extraligu,“ říká Václav Culka mladší.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*