15. 11. 2011 Superliga (4) KOMENTÁŘŮ

Podceňovaný Havířov znovu vyhrál. Pomohla mu k tomu i oslabení

 



Havířovské Torpedo bylo před sezonou pasováno spíš do spodní poloviny tabulky. Jenže po 9 odehraných kolech je na 5. místě, a to už hrálo s prvními Vítkovicemi, druhým Tatranem i třetím Chodovem. Teď si Torpedo vyšláplo dokonce na Mladou Boleslav.

Po rozpačitém vstupu do soutěže se Havířov dostal do herní pohody. „Je to z nás cítit. Na tréninku panuje výborná atmosféra, kterou dokážeme přenést do zápasu,“ potvrzuje kapitán Pavel Bezděčík, že jeho družina se nachází v ideálním rozpoložení.

Věčný optimista je ale přeci jenom z umístění svého celku trochu překvapený. „Jsem opravdu velký optimista, a když jde o tým, platí to dvojnásob. Doufal jsem, že bychom se mohli pohybovat někde okolo středu tabulky, ale že budeme pátí, to asi ne. Dívá se na to opravdu pěkně, ale beru to pořád jako začátek sezony,“ usmívá se spokojený vůdce.

Havířov ovládl třetí utkání za sebou a 5. místo si stále hlídá. „První dvě třetiny proti Boleslavi jsme hráli dobře. Navíc jsme aktivně bránili, což jsme dokázali přenést i do čtyř oslabení. Věděli jsme, že to tam bude Štěpán Slaný z hrotu tlačit a dokázali jsme to pohlídat,“ vrací se Bezděčík ke klíčovému faktoru utkání.

Torpedo se už ve čtvrtek v rámci vloženého kola představí na hřišti Bohemians. „Neřešíme soupeře. Bijeme si do hlav, že jdeme zápas od zápasu. Jen tak můžeme uspět. Necítíme se na vítězné vlně, to bychom pak mohli lehce zpychnout,“ soudí Bezděčík.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*