Play-off už je v plném proudu. A není nouze o překvapení. Další zápasy plné adrenalinu přináší nadcházející víkend. Ambice účastníku? Fortuna Extraligy mapuje ze Švýcarska Radim Cepek.

17. 3. 2006 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Čeká v play-off další překvapení?

 



Také v zemi sýrů vše spěje k vyvrcholení. Víkend přinese poslední duely nadstavby a v nepřímém souboji o postup je GC Curych s Alešem Jakůbkem s Cepkovým Rychenbergem. Při shodném bodovém zisku by se radovali Grasshoppers. Takže povinností pro modrobílé je vítězství v Churu.

Radim Cepek musí hlavně porazit výborný Wiler a pak už jen doufat. Evropský mistr však letos už na hokejkách Rychenbergu dvakrát zůstal. Nic tedy není nemožné – jak říkal minulý týden Radim Cepek.

Švýcarskou vsuvku však vystřídejme pozvánkou mezi mantinely na českých hřištích!

Torpedo Havírˇov vs.
Tatran Strˇesˇovice

Havířov – Tatran

Absolutní trhák víkendu. V Havířově ožije s příchodem play off celé měst. Nadějný stav 1:1 z prvních dvou zápasů je dobrým odrazovým můstkem a zároveň pozvánkou pro lidi. Překvapivě je dnes týmem, který s trápí, střešovický Tatran. Mistr si už nemůže dovolit zaváhat. Dají se Pražané psychicky dohromady, aby předvedli lepší výkon než v domácím prostředí?

Radim Cepek: 2:2 – Pavel Kožuch má fazónu.V rozhodujících momentech zachová chladnou hlavu a táhne celý tým.
I přesto ale Tatran jeden zápas vyhraje. Mám důvěrné zprávy, že se Tatran připravuje hodně takticky.

info
info

TJ JM Chodov vs. Sokol Mladá Boleslav

Chodov – Mladá Boleslav

Po dvou debaklech se na Chodově už moc nevěří. Do týmu by se ale měl vrátit střelec Lukáš Procházka a pokud chce oživit pražský tým pověsti o Chodovské tvrzi, měl by se semknout právě nyní. Boleslav měla cestu ke dvěma vítězstvím více než snadnou. To by možná mohla být nevýhoda. Chodov může svého soupeře potrápit hlavně jiným přístupem – nehrát odevzdaně.

Radim Cepek: 0:3 – Myslím si, že je rozhodnuto. Chodov se musí snažit útočit, aby sérii prodloužil, a to bude vyhovovat Boleslavi, která bude vyrážet k smrtícím brejkům! Výsledek bude v tomto případě těsnější!

info

Bulldogs Brno vs.
FBC Pepino Ostrava

Bulldogs – Pepino

Další televizní duel řinese zajisté hezku podívanou. Brno di jednu výhru v Ostravě velice cenní a ´v domácím prostředí bude plánem Buldoků připravit si mečbol. Pepino vsadí na organizaci hry, která v play off rozhodně přináší úspěch. Radovat se bude šťastější.

Radim Cepek: 3:1 – Tuto sérii opravdu jen tipuji. Brno má zkušenější tým a to může v rozhodujících momentech obou utkaní rozhodnout!

info
info

1. SC SSK Vítkovice vs.
Kappa Team SSK Future

Vítkovice – Future

Vítkovice spřádají plány na odvetu. Chomutovský výlet, na kterém ztratili jistý zápas, může hodně mrzet. Nicméně doma určitě opráší vzpomínky na druhou polovinu sezóny a dají swe do stíhačky svého soupeře. Úspěchem bude prodloužení sŕoe na pět zápasů. David Zlatník he však výborný stratég.

Radim Cepek: 0:3 – Vítkovice jsou pod tlakem. Bude záležet, jak se mladý tým dokáže s touto rolí vypořádat.
Musí vyhrát. Future ůže hrát v klidu a čekat na svou šanci. Mají tři matchbally.

info

SK FBC Trˇinec vs.
FBSˇ Bohemians Praha

Třinec – Bohemians

Bohemians mohou být v sobotu už prvním zachráněným týmem v play down. Nesmí ale podcenit bojovnost domácích, kteří už několikrát v sezóně dokázali svým soupeřům zle zatápět. Po odchodu kanonýra Varhaníka se konečně probudili i jiní střelci. Na Bohemians ale může platit třinecká bojovnost.

Radim Cepek: 1:3 – Fbš má kvalitnější kádr. Ale jestliže pojedou v den zápasu až do Třince, může se projevit únava z cestování. Těší mě, že se Vlasta Šolc dostává do formy. Určitě bude na něm hodně záležet. Bude základním kamenem k úspěchu v sérii.

info

FBC Liberec vs.
Sokol Pardubice

Liberec – Pardubice

Liberec se otřepal z vysoké prohry v prvním zápase a druhý duel dovedl zkušeně k vítězství. V domácí hale pak může přidat další krok k vysněné záchraně. Proti bude určitě celý pardubický zájezd včetně fanoušků a posily na střídačce – Jaroslava Markse.

Radim Cepek: 3:1 – Liberec si veze jednu výhru z venku. Myslím si, že doma dvakrát vyhraje. Hráči Liberce mají
více zkušeností se zápasy z 1.ligy.

info
info

Ilustrační foto: server www.hcrychenberg.ch


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*