Čtyřikrát za sebou dovedl ostravské Pepino do finále ligy, ale ani jednou se mu nepovedlo dotáhnout snažení svého týmu do konce. Přesto se stal jedním z nejuznávanějších koučů Fortuna Extraligy.
Včera webový server FBC Ostrava přinesl zprávu o tom, že se Robert Segeťa rozhodl ukončit své působení ve druhém nejúspěšnějším českém týmu posledních let.

22. 6. 2006 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Lavičku Pepina opouští Robert Segeťa

 



Zejména uplynulá sezóna může být považována za Segeťův dosavadní vrchol kariéry. Podceňovaný tým po velkém množství odchodů dovedl opět – počtvrté – do finále. I přesto, že FBC ani tentokrát titul nezískalo, byla stříbrná medaile skvělým výsledkem.
Pro Roberta Segeťu bylo ale poslední finálové utkání zároveň posledním na lavičce týmu.

„Po čtyřech letech v týmu jsem už nenašel vnitřní motivaci začít práci na nové sezóně. Potřebuji si odpočinout a teď si vychutnávám chvíle klidu“, řekl Segeťa florbal.cz.

Kam povedou další kroky úspěšného trenéra? To je zatím ve hvězdách.

„Myslím že novou sezónu nezačnu na trenérském postu nikde. Neznamená to ale, že bych chtěl s koučováním skončit definitivně. Jen si chci teď prostě odpočinout. Nejreálnější je, že na chvilku zase obléknu dres rozhodčího v nižších soutěžích“ , říká Robert Segeťa, bývalý uznávaný sudí.

A kdo povede ostravský tým do nové sezóny? Vedení ostravského klubu zatím okruh kandidátů tají.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*