1. 4. 2012 Superliga (17) KOMENTÁŘŮ

VÍTKOVICE ZAČALY DESÍTKOU. Souček dostal góly jen z nájezdů

 



Vítkovičtí hráči vstoupili do extraligového semifinále impozantně. Chodovu nastříleli 10 gólů a naopak ze hry vůbec neinkasovali. Jediné dva úspěchy Pražanů zaznamenal Matěj Jendrišák z trestných střílení. Po výsledku 10:2 vedou Vítkovice v sérii 1:0 na zápasy.

Snad jen úvodních 5 minut mohl Chodov na Dubině pomýšlet na úspěch. Dvě nebezpečné situace před Součkovou brankou však skončily nezdarem, a tak se prvního gólu dočkali domácí. Skóre semifinálové série otevřel zadák Jakub Hubálek, který si seběhl na Hájkův pas.

Vítkovice vzápětí ubránily přesilovku a do konce třetiny díky Matúšovi a Kološovi navýšily náskok. Chodov byl hodně bezzubý a ve 2. části utekly Vítkovice až na rozdíl 5 gólů.

Lukáš Souček držel čisté konto až do 46. minuty. Exekuce trestného střílení se ujal jinak velmi dobře střežený Matěj Jendrišák a dal první gól hostů. To však už jen snížil na 7:1. Také druhý zásah do černého zařídil Jendrišák a opět z nájezdu.

Více než 500 diváků si žádalo desítku – a domácím se nakonec přece jen minutu před koncem podařilo Jana Bindera podesáté překonat.

Velmi dobrý zápas na domácí straně odehráli zejména Jan Jelínek a Martin Tokoš. Chodov Vítkovicím nestačil. Vysoké skóre 10:2 ovšem v hodnocení znamená zatím jen vedení 1:0 na zápasy.

Semifinále – 1. utkání:

1. SC WOOW Vítkovice – TJ JM Chodov 10:2 (3:0, 2:0, 5:2)
Branky:
7. Hubálek (Hájek), 17. Matúš (Řezanina), 18. Kološ (Tokoš), 36. V. Hrubý (P. Suchánek), 37. Žák (Jelínek), 42. P. Suchánek (Jelínek), 43. Tokoš (Jelínek), 54. Hájek (P. Suchánek), 54. Kološ (Polášek), 59. Jelínek (Tokoš) – 46. Jendrišák (TS), 56. Jendrišák (TS). Rozhodčí: Gavlas, Mikula. Vyloučení: 2:3. Bez využití. Diváci: 537. Stav série: 1:0.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • eno nuño napsal:

    „Vysoké skóre 10:2 ale v hodnocení znamená zatím jen vedení 1:0 na zápasy“
    A kolik by to mělo po prvním semifinále být ? 😀

  • dino napsal:

    ted uz tady chybi jen ti, co budou rikat, ze chodov se do semi nemel dostat a ze je to ostuda a ze jiny tym by zahral lip… 🙂

  • gregor napsal:

    Jak se psalo o Havířovu,že dostal gardu ve čtvrtku od Tatranu,tak proč tady teď nepíšete,že Chohov hrál bídáka???To tu zas psal nějaký chytrák z Prahy,který hraje 4.ligu a extralihu viděl tak max.z tribunky…

  • Madar napsal:

    Dino, čekal jsem to tu od Eno nuňa, ale asi má spadeno jen na Havířov.

    Nebo bych taky čekal nějakou poznámku na Pepino, že se tam taky neměli dostat, že to je ostuda.

    Měl bych tady ještě jednu citaci od Pína: „Že Váš to kluciiii ještě bavi:) “ No jak se říká, boží mlýny melou pomalu, ale jistě.

  • Jura napsal:

    Viděl jsem toho už celkem dost ale něco přece jen ještě překvapí.
    V utkání se objevila zajímavá situace. Na videu je v čase 1:37:05.
    Vyloučený pan Cepek svérázným způsobem upozorňuje na chybu časomíry. A teď výklad z pravidel.
    „610 Přestupky vedoucí k dvouminutovému vyloučení na trestnou lavici + desetiminutovému osobnímu trestu
    1. Proviní-li se hráč nebo člen realizačního týmu nesportovním chováním. (925)
    Nesportovní chování znamená urážející či nepřiměřené chování vůči rozhodčím, hráčům, členům družstva, funkcionářům, divákům nebo jakékoliv simulování, předstírání či přihrávání ve snaze ovlivnit rozhodování rozhodčích. Úmyslné kopnutí, shození nebo udeření do mantinelu nebo do brány.
    Házení hokejky či jiného vybavení, i během přerušení, nebo v prostoru pro střídání.“
    Vzteklý úder holí do zapisovatelského stolku nikdo nečekal, proto zde není výslovně uveden a asi proto ani nenásledovalo následné přiměřené potrestání.
    Začínám chápat některé komentáře poukazující na podivné chování pana Cepka. A začínám také chápat i důvody pana Trnavského pro vyloučení pana Cepka z reprezentace.

    • Wes napsal:

      Jak dojemné… Vyloučení z reprezentace? Že je někdo už starý a trenér se ho rozhodne nenominovat, není žádné vyloučení, to by se musel dopustit nějakého prohřešku. Takže hezky svým hloupým příspěvkem strháváte pozornost, ale stále je to pouze hloupý příspěvek 🙂

      • Ace napsal:

        nikdo nevyloučil Cepka z repre z důvodu, že by byl starý… ale z toho důvodu, že se ten …… (nebudu se snižovat na jeho úroven) neumí chovat, viz mnoho případů, další z mnoha včera k vidění na trestné lavici…

      • david napsal:

        takže hloupý příspěvek je vlastně tvůj… sorry, o věku totiž u Cepka ve spojení s repre nebyla ani řeč..

  • fiiiha napsal:

    to byla ostuda pro chodov..kazdy si udela obrazek sam

  • Juan napsal:

    Hlavní problém bude v tom, že Chodov má nastavenou motivaci na bázi „chceme porazit Tatran v superfinále“.

    Tohle v sérii s Vítkovicemi jaksi nemůže fungovat 🙁

  • davilair napsal:

    hlavni problem bude v tom jak pravidelne „zkvalitnuje“ kadr..

Napsat komentář

*